Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 13 з 13

Тема: Потужність серверів

Міхал Podbielski (vBET штабу)

ОК - оновлення завершено. Також надішлемо Вам по електронній пошті деякі натяки про те, як діагностувати, що станеться, якщо проблема все ще існує.

Ще одна порада: думати про відключення деяких мовах, якщо ваш фактичний форум не може розібратися у всіх з них.

Також дуже важливо! Будь ласка, парою під натяки посиланням нижче. Я бачу зараз, що ви не блокувати нерелевантних сторінках в robots.txt, щоб ви остаточно може поліпшити вашу продуктивність. Подробиці тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Член

Text automatically translated from: Italian to: Ukrainian
    Translated text
    Добрий день,
    Я ще нічого не зроблено Відомо, однак, вже є дві проблеми:
    1. Я вже звітність сотні помилок цього типу mysql_connect () [function.mysql підключення <a href='function.mysql-connect'> </>]: Занадто багато сполук / будинок / школа / домени / scuo.la / public_html / входить / class_core.php на лінії 311
    2. URL, на сторінках переведені добре працюють з Firefox, але не з дослідником. Наприклад, ця сторінка
      крила .. електронної książki?
      читає так добре в Firefox, але не перевіряти.

Ви не можете виправити, а?
    Мій господар і мій вебмайстер так багато, що вони роблять тести, але не в змозі вирішити ці проблеми.
    Я плачу за послугу, не хвилюйтеся.
    спасибі
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Добрий день,

Про ваших питань:
    1. Це MySQL конфігурації питання. Ви дозволяють більш потоків Apache, ніж сполуки MySQL, тому, коли ваш сервер має багато клієнтів, і все Apache потоки зайняті не вистачає сполук MySql. Будь ласка, поміняйте MySQL fongiuration. Ось керівництво: MySQL:: MySQL 5.1 Reference Manual:: B.5.2.7 Занадто багато сполук
    2. Я перевірив це URL на стенді IE і Опери та на стенді все прекрасно працює. Будь ласка, зверніть увагу, що в IE цей зв'язок може здатися дивним, але це відповідною посиланням - IE просто єдиний браузер, у цьому слові, який не підтримує відображення букв в позначеннях%. Це все та ж посилання - просто побачити HTML продукції в опері, і ви побачите ті ж позначення%. Opera (і всі інші браузери винятком IE) просто показати це приємно. Також зверніть увагу, що це світовий стандарт, тому Google (і інші роботи) знати, як інтерпретувати його і індекс його відповідним чином. Існує ніякої проблеми тут (Або я не зрозумів, що мова йде про )

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •