Будь ласка, монітор вашого сервера в області процесора і пам'яті і визначити, які ресурси потрібні.
Будь ласка, пам'ятайте про відключення деяких мовах, якщо ваш сервер не може зробити це з усіма (почніть з кількох, і додати більше, час від часу, якщо сервер тримає його).
Крім того - я бачу в нашій базі даних, що ви ніколи не завантажував взагалі vBET під вашою ліцензії. Як ви знаєте, що ваш сервер не достатньо для vBET? ...
Мені дуже шкода, - це моя помилка. Я перевірив нашу базу даних, де ми бачимо, які файли були завантажені нашими клієнтами. Прямо зараз я перевірив ваш замовлення, і я бачу, що ви купили установку сервіс - ось чому я не бачив ні долучення.
Ще раз - дуже шкода. Я перевіряв його, щоб побачити те, що ваш URL форумі і яку версію vBET ви біжите.
Не могли б ви надіслати ваш форум URL і сказати, який vBET версію ви використовуєте.
Востаннє редагувалось vBET; 22-04-10 в 20:35.
Ми допоможемо вам із задоволенням. Для цього нам потрібно більше інформації. Будь ласка, відповідь на мій останній питання. Крім того, яка версія vBET ви використовуєте?
Я бачу, що переклади досить швидко. Тим не менш ...
Зараз я можу впевнено сказати вам, що ви втрачаєте багато продуктивністю, так як мають подвійні перенаправлення, що вже усунуті в новітній версії від vbet. Будь ласка, поновіть до останньої версії. компанія і робить vBSEO інтеграції знову (тут у вас є відомості про нових інтеграційних кроків: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Якщо ви не відчуваєте себе добре в оновлення та інтеграцію, ми можемо зробити це для вас - просто потрібно йо купити наші Оновлення служби.
І ще один момент - я бачу, що у вас є серйозні проблеми з переведена URL. На сервері не працюють посилання, які мають спеціальні листи.
Тобто: на цей раз в польський працює, оскільки не мають спеціального листа:
Нова definicja magnetyzm
А це є спеціальні літери (AZ), і він не працює:
Szkoły - Теги Форум przez Zoints
Це дуже важливо, - прямо зараз мов, як арабська або японський (і деякі інші) не працюють взагалі на вашому сервері, оскільки Є тільки спеціальні символи для тех.
Востаннє редагувалось vBET; 23-04-10 в 03:11.
Ми не збираємо доступ до даних з наших користувачів в цілях безпеки. Також це можуть бути змінені в будь-який час. Саме тому ми просимо кожного часу для фактичного доступу до даних.
Терміновий: Будь ласка, подивіться наші листи інформацію.