я отримую порожню сторінку, коли я переглянути будь-який з перекладається RSS-канали, будь-які ідеї, чому?
спасибі.
я отримую порожню сторінку, коли я переглянути будь-який з перекладається RSS-канали, будь-які ідеї, чому?
спасибі.
Який тип RSS ви тестування - будь ласка, надішліть нам повну URL. Чи має це відбувається на оригінальних RSS також або тільки на один переклад?
Просто перекладається RSS, нормальний RSS це добре, у вас є мій форум URL, ви можете перевірити його там.
OK - я бачу це на вашому форумі. На жаль, ми не в змозі відтворити його на нашому форумі.
Було б краще, якщо ми отримаємо доступ до ваших форумом і перевірити його - це може бути також випробувальний екземпляр / копію - це просто вести себе так само. Не наводячи питання ми не можемо працювати на ньому. Не могли б ви мені PM деталі доступу до панелі адміністратора і FTP? Як я вже писав він може бути декілька тестових наприклад, - мені просто потрібно поведінки не змістом. Або принаймні є у вас журнали помилок про RSS? ...
Як ви можете подивитися тут і на цьому форумі RSS працюють добре. На наших форумах тест також. У цей момент ви єдиний, хто має проблеми і ваш форум єдине місце, де ми можемо перевірити це.
Я єдиний адмін на моєму форумі, будь ласка, дайте мені інструкції щодо усунення неполадок.
Я боюся, що це занадто складно і потребує взаємодії - нам потрібно знайти причину проблеми. Я був би в змозі дати вам швидко виправити інструкції, якби я знав, що там відбувається, і бути в змозі відтворити це на моїй стороні. Не знаючи, де помилка, що ми просто не мають поняття про те, як, що і робити це виправити (це може бути викликане конфліктом будь-якої іншої мод, неправильна конфігурація ...). Без можливості відтворити його ми не знаємо, робить наші зміни усуває проблему. І ви єдиний, хто мають проблеми. Саме тому було б краще, якщо у нас є доступ - навіть на тестовий форум. Як я вже писав мені не потрібен ваш форум зміст Мені просто потрібно його поведінку. Я розумію, що ви не хочете, щоб надати доступ до вашої реальної форумі. Чи є у вас тест випадок, коли одне й те саме відбувається?
На даний момент для найпростіших інструкцій відкрийте файл / Входить / vbenterprisetranslator_functions_external.php і визначити, де код зупиняється оцінки, поставивши відлуння "TEST 1"; (І зміна номер для кожного луна) між рядків коду. Якщо ви знаєте, що бінарний пошук потім використовувати цей алгоритм. Оцінений починається у функції vbet_translateExternal.
Якщо ви думаєте, що ви можете визначити, де проблема, то ми можемо зробити це таким чином, але це забере набагато більше часу - особливо на вашому боці, що не є необхідним, оскільки у вас у нашій підтримці. Звичайно, ми розуміємо, що ви не хочете, про нашу повну підтримку, тому давайте спробуємо зробити по-своєму.
Отримання інше питання тут Комп'ютер Сік - сайту Spy
Схоже, сценарій не отримує файл CSS належним чином, і дивиться в недозволеному місці для зображень ...
- Я постараюся, що ви сказали з іншого питання.
Ні - я ніколи не писав нічого подібного. Я поняття не маю, чому ви навіть думати про те, що ...
Ті, де ради для вас, тому що ті, в яких найлегше описати. Перше - ви не пропустіть момент, що стосується бінарний пошук. Друге - у нас є способи зробити це без будь-яких вихід змінюється, і ми в змозі зробити це швидко, тому що ми знаємо наш код і великий досвід у знаходженні помилок чи конфліктів з іншими плагінами.
У всякому випадку - ваше запитання не дає вам жодних крок ближче до рішення. Ми пропонуємо Вам нашу повну підтримку. Ви можете прийняти те, що ви заплатили, або ви можете відмовитися від нього. Ми шануємо вас рішення і постараємося допомогти вам, навіть якщо ви відмовитеся нашої підтримки. Тим не менш, будь ласка зосередитися на питання - ви хочете спробувати зробити це самостійно, то, будь ласка, пару натяків нашої. Ви хочете, щоб ми безпечний час вашого, будь ласка, повідомте нам дюйма Будь ласка, зверніть увагу, що всі наші наміри, щоб допомогти вам.
Так, і точка я роблю це я можу дотримуватися інструкцій, тому, будь ласка, дайте мені вказівки.
Я не хочу, щоб дати вам доступ як у вас немає репутацію онлайн, тільки люди, я дати доступ до мого форуми мене, VBulletin і vbseo, тому що я можу їм довіряти.
Ви для мене нове, тому я волів би мати інструкції, а не повну підтримку.
Дякуємо.