Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 13

Тема: як зробити всі перекладені посади і нитки в карту сайту

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Іноді його легше зробити / показати те, щоб сказати те, що повинно бути зроблено. Я поняття не маю, як я дуже збентежений, коли мова заходить про цю річ. Я знаю, але я купив 2 ліцензії тут і ні, здається, варто якесь значення, крім головного болю і Google помилок. Це програмне забезпечення, які не повинні бути придбані, якщо Ви знаєте, як редагувати ліцензії та коди та встановлення їх на роботу. Я думаю, vbet становить 2 роки від того, щоб дійсно законним готовий до запуску програми, то, може, він повинен бути поміщений на sale.I навіть заплатив за інстиляції як я нічого не знаю про цю інформацію. Мені дійсно потрібно когось із vbet витратити 2 хвилини, щоб заглянути в мою адміністратора і отримати речі, працює, як вони повинні бути. Я вірю в речі vbet просто потрібно налаштувати, де вона насправді працює правильно.
    Востаннє редагувалось hotslot; 25-04-10 в 21:15.

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Quote Повідомлення від hotslot View Post
    Іноді його легше зробити / показати те, щоб сказати те, що повинно бути зроблено. Я поняття не маю, як я дуже збентежений, коли мова заходить про цю річ. Я знаю, але я купив 2 ліцензії тут і ні, здається, варто якесь значення, крім головного болю і Google помилок. Це програмне забезпечення, які не повинні бути придбані, якщо Ви знаєте, як редагувати ліцензії та коди та встановлення їх на роботу. Я думаю, vbet становить 2 роки від того, щоб дійсно законним готовий до запуску програми, то, може, він повинен бути поміщений на sale.I навіть заплатив за інстиляції як я нічого не знаю про цю інформацію. Мені дійсно потрібно когось із vbet витратити 2 хвилини, щоб заглянути в мою адміністратора і отримати речі, працює, як вони повинні бути. Я вірю в речі vbet просто потрібно налаштувати, де вона насправді працює правильно.
    Зверніть увагу, що vBET дуже легкий і установки тривіальна. Існує не будь-який файл видання взагалі, щоб встановити vBET.

Інтеграція з різними плагінами залежить від тих можливостей плагінами. Якщо будь-яка видання для інтеграції необхідно це означає тільки те, що плагін, який інтегрується слабкий в точку підтримки додаткових функцій. Ви можете написати, щоб команда vBSEO якщо ви думаєте, що вони зробили продукт зі слабкими можливостями інтеграції (нема гачків на всіх) і хочуть, щоб запитати про його поліпшення. Ми несемо відповідальність тільки за наш код і дають рішення для інтеграції з тими, хто не думати про це. Ми не можемо сказати vBSEO команди вніс зміни і зробити свій продукт відкритий для додаткових функцій (насправді ми зробили це - вони не хочуть мати свій продукт відкритий для нових функцій).

Повертаючись до питання - що це проблема? Ви заявляєте, що наші співробітники мають допомогти вам отримати речі, працює як треба, можливо, але ви ніколи не говорив, що не працює належним чином. Як я розумію вашу хотів знайти файл з-за якоїсь проблеми з генератором. Так в чому ж проблема?
    Востаннє редагувалось vBET; 25-04-10 в 21:30.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •