Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: різний

Default різний

привіт сер,

nusantaraku. орг / форум / index.php? мова = Id

nusantaraku. орг / форум / index.php? мова = єп

nusantaraku. орг / форум / index.php? мова = мс

я використовую Індонезійська
    так що якщо я натисніть nusantaraku. орг / форум / index.php? мова = ідентифікатор буде перенаправляти на nusantaraku. орг / форум /

Проблема
    мій рекламодавця пішла якщо Є немає / index.php?

що робити

спасибі

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Ви впевнені, що vBET робить це перенаправлення? Будь ласка, вимкніть vBET на деякий час, коментар vBET Htaccess правила гри, створити у вашому браузері адресу:. Nusantaraku.org / форум / index.php

Якщо перенаправити все ще трапляється це не vBET вини. Чи є він зупиняється, будь ласка, правила розкоментувати vBET і дозволите vBET знову - в цьому випадку PM мені також деталі доступу до панелі адміністратора і FTP я буду досліджувати його і вирішити на місці.

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / форум / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / форум / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteBase / форум /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Nusantaraku \\. Орг
    RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

після розкоментувати все vbet правил
    мій форум не можу відкритим

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Ви впевнені, що vBET робить це перенаправлення? Будь ласка, вимкніть vBET на деякий час, коментар vBET Htaccess правила гри, створити у вашому браузері адресу:. Nusantaraku.org / форум / index.php

Якщо перенаправити все ще трапляється це не vBET вини. Чи є він зупиняється, будь ласка, правила розкоментувати vBET і дозволите vBET знову - в цьому випадку PM мені також деталі доступу до панелі адміністратора і FTP я буду досліджувати його і вирішити на місці.
    деталі відправлені

врегульований

його, бо vbseo

силу до розділу корінь мають встановити на "ні"

vbseo команді допомогти мені

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Великий Випуск закриті.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення