Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 15

Тема: кількох мов не підтримують ще

Default кількох мов не підтримують ще

вибачте ...
    я відповідав у тому розділі, перш ніж

Я використовую VB 4.0.2
    і VBET 420

але кількома мовами не підтримує в моєму форумі.
    Востаннє редагувалось badawidollah; 26-03-10 в 17:17.

Всі конфігурації поруч CharacterSet зроблені панелі адміністратора-> Settings-> Options-> - Показати всі налаштування --. Деякі кроки помічені як (тільки для UTF-8 charactersets) або у вигляді (необхідне для НЕ UTF-8 charactersets) - це означає, що ви зробили цей крок відповідно до вашого форумом CharacterSet (як перевірити мій форум CharacterSet).

1. (Обов'язково) Встановіть "Meta Description" - навіть якщо ви використовуєте деякі мод який змінює мета опис теми, будь ласка, встановіть деяке значення тут - в іншому випадку RSS може бути порушений.
    2. (Обов'язково) Встановіть "Забезпечення Canonical URL" на "Строгий" - інакше же сторінці буде прийнятна думка безліч посилань, що це погано для SEO.
    3. (Обов'язкові для НЕ UTF-8 charactersets) Встановити "Кількість символів перед перенесенням тексту" в 0 "- в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі символи з більш ніж 1 байт (тобто з японського).
    4. (Обов'язкові для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "пробіл зачистки" значення - в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі японські знаки (таблички частиною японської знаків)

я бачу тільки номер 1 і 2
    де номер 3 і 4 місця?

де персонал тут?

Це звучить, як щось не правильно налаштований на вашому форумі ... Чи використовуєте ви vbSEO?

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Quote Повідомлення від badawidollah View Post
    Всі конфігурації поруч CharacterSet зроблені панелі адміністратора-> Settings-> Options-> - Показати всі налаштування --. Деякі кроки помічені як (тільки для UTF-8 charactersets) або у вигляді (необхідне для НЕ UTF-8 charactersets) - це означає, що ви зробили цей крок відповідно до вашого форумом CharacterSet (як перевірити мій форум CharacterSet).

1. (Обов'язково) Встановіть "Meta Description" - навіть якщо ви використовуєте деякі мод який змінює мета опис теми, будь ласка, встановіть деяке значення тут - в іншому випадку RSS може бути порушений.
    2. (Обов'язково) Встановіть "Забезпечення Canonical URL" на "Строгий" - інакше же сторінці буде прийнятна думка безліч посилань, що це погано для SEO.
    3. (Обов'язкові для НЕ UTF-8 charactersets) Встановити "Кількість символів перед перенесенням тексту" в 0 "- в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі символи з більш ніж 1 байт (тобто з японського).
    4. (Обов'язкові для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "пробіл зачистки" значення - в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі японські знаки (таблички частиною японської знаків)

я бачу тільки номер 1 і 2
    де номер 3 і 4 місця?
    Якщо вам все одно доведеться питанням ласка, повідомте нам

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Quote Повідомлення від badawidollah View Post
    вибачте ...
    я відповідав у тому розділі, перш ніж

Я використовую VB 4.0.2
    і VBET 420

але кількома мовами не підтримує в моєму форумі.
    Що саме не працює? У вас є робочі переклади прямо зараз або не може зробити vBET, що працюють на всіх? Що відбувається, коли ви йдете в перекладеної сторінки?

він може перевести на кілька мов
    але коли я пост на інших мовах, то не можу перевести

спасибі

Встановити CharacterSet значення в нижньому регістрі <<<це не знайдені
    я використовую vbseo

і ще один не знайдений є
    куди покласти, що. httaccess?
    я використовую vbseo і я не знаю де розмістити. httaccess в vbseo.php

я не бачу там правил

# (Потрібно для НЕ UTF-8 charactersets) Встановити "Кількість символів перед перенесенням тексту" в 0 "- в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі символи з більш ніж 1 байт (тобто з японського).
    # (Потрібно для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "пробіл зачистки" значення - в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі японські знаки (таблички частиною японської знаків)
    # (Тільки для UTF-8 charactersets) Встановити CharacterSet значення в нижньому регістрі - vBETTM з урахуванням регістра для CharacterSet. Так що якщо ви використовуєте UTF-8, то переконаєтеся, що ви встановили "UTF-8" (як перевірити мій форум CharacterSet)

я використовую VBulletin4.0.2
    я думаю, що його використання UTF-8 charactersets

ISO-8859-1 <<<<<<<<< це я знайшов

але його англійськи
    мій форум використанням Індонезії.

яким чином?

і куди ставити, що. httaccess код?
    я не бачу vbseo.php правила існують

привіт
    тут ніхто не

адмін занадто

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast