Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Корейська переклад

Default Корейська переклад

Цей потік не схожий на її переклад дуже добре:
    I • OEE ° € € íƒ я I • '

Хіба що через сайт кодування? Є все, що я можу зробити короткі відключення цією мовою?

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Ні - це не переведені взагалі, оскільки вона сміття змісту. Швидше за все, пішли-то не так з кодуванням та оригінальні повідомлення прийшло порушена (що можна побачити). Ви знаєте, за якою браузер і як саме був відправити це повідомлення? Чи можете ви написати кілька тестових повідомлень корейською мовою з різних браузерах на вашому форумі? (Ви можете взяти деякі корейські тобто фраза з Вікіпедії - я думаю). Може бути, ви можете PM авторові і запитати його, який браузер був використаний?

Будь ласка, зверніть увагу, що в vBET піклується про форуми в не UTF-8 і додає необхідну інформацію для браузерів, про реальну кодування. На жаль не всі браузери працюють правильно відповідно до HTML-стандарту. У vBET 4.x ми вирішили цю проблему шляхом проведення його на стороні сервера. Ми будемо робити це і в наступній версії 3.x vBET

PS.
    У цей момент ви можете видалити тільки цей потік - він порушив кодування у вихідному повідомленні: /

Так що, хоча кодування форум не UTF-8, vBET буде як і раніше звертатися корейські символи правильно?

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Так - ті, замінюються на "безпечному UTF-8", як # &CODE; але в браузері vBET 3.x, повинні відповідним надіслати дані форми (відповідно з кодуванням, які ми ставимо на форму). Ми виявили, що IE ігнорує його, і саме тому ви отримаєте це сміття повідомлення. Ми зробили на стороні сервера перекодування для IE, але здається, що нам не вистачає деяких налаштувань.

Як я вже писав у нас вже є рішення для цього в vBET4.x - перекодувати все на стороні сервера, - і він буде включений в наступний vBET3.x версії. Ми просто дбаємо про це на стороні сервера, а не довіряючи браузерів з цим.

ой я бачу, - спасибі за пояснення

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •