Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Чи буде зміст заднім числом бути перекладено?

Default Чи буде зміст заднім числом бути перекладено?

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Ні - vBET не автоматично генерувати 52 перекладів для кожного повідомлення. Це заборонено TOS Google. vBET перекладається на попит і, звичайно, є використання кешу, якщо результати вже в кеш.
    vBET буде переводити весь вміст - старі оголошення нового, тому що переведення на попит. Ви можете відчувати себе робить деякі сторінки вже перекладені, тому що перший переклад займає більше часу (тому що ми повинні чекати результатів Google) після того, що це набагато швидше. Вам не потрібно, щоб змусити освіжаючий будь-якого змісту - переклад сторінки мають різні URL-адреси.

Добре, тепер я розумію. Думаю, я був збентежений опис, який з'являється на головній сторінці vBET, коли він говорить: "vBET миттєво робить ваш форум 52 разів більше змісту, на 52 мовах! Це означає, що 52 разів більше адрес на тему, яка тепер буде відвідав користувачів, які здійснюють пошук контенту на їхніх рідних мовах ".
    Будь ласка, знайте, що я дуже задоволений результатами я вже бачимо з vBET. Тим не менш, опис того, як працює vBET означає, що якщо хтось, наприклад, Іспанії, вводить запит, Google пошук в іспанському за те, що було введено на англійській мові на моєму сайті вони не зможуть його знайти? Знову ж таки, я думаю, vBET є революційним і відмінний приклад хорошої практики програмування. Мені просто потрібно бути впевненим, що я розумію, як вона повністю функціонує. Просто мені точку на існуючий ресурс, якщо ви вже пояснили. Спасибі!

Google та інші роботи повзають прямо зараз ваші перекладені сторінки та індексів на відповідних мовах. Так що якщо хтось з Іспанії буде покласти в Google запит на іспанській мові, то він може знайти свій переклад змісту

Якщо у вас є які-небудь питання - будь ласка, просто запитайте

Чи не Googles вільний перекладач зробити те ж саме?

Quote Повідомлення від hotslot View Post
    Чи не Googles вільний перекладач зробити те ж саме?
    Кількість вільних перекладач Google не дасть вам 52 разів більше URL, що індексуються і приносить вам додатковий трафік. Google не буде переводити ваші URL. Google не дозволить вашим користувачам писати повідомлення на різних мовах. Google тільки перекладає. vBET підтримує багатомовні суспільства і дає вам кращий SEO.

Я згоден, я буду купувати найближчим часом.

Однак мене був друг, зовсім недавно купити "4 дні тому", і він до цих пір не бачать проіндексованих сторінок на різних мовах, навіть на різних двигунів Google в пошуках країни.
    Востаннє редагувалось hotslot; 18-04-10 в 02:37.

Quote Повідомлення від hotslot View Post

Однак мене був друг, зовсім недавно купити "4 дні тому", і він до цих пір не бачать проіндексованих сторінок на різних мовах, навіть на різних двигунів Google в пошуках країни.
    Чувак, це звичайно займає тижні, якщо не місяців. Його загальні знання людей, які в пошуковій оптимізації.

Крім того, я особисто навіть не рекомендується завантажувати, якщо у вас є vbSEO також. vbSEO робить Пошукова система URL дружні .... і vBet робить ваш форум читається на всіх мовах і також індексує їх у багатьох інших пошукових систем по всій країні.

Після пошукової визнає зміст ваших сторінок прийнятні для своїх пошукових систем (мова), вони будуть приймати їх сюди

Quote Повідомлення від mikeinjersey View Post
    Крім того, я особисто навіть не рекомендується завантажувати, якщо у вас є vbSEO також. vbSEO робить Пошукова система URL дружні ....
    VBulletin 4.x має дружній бюлетень функціональність URL - вам не потрібно vBSEO для цього більше. Є, звичайно, відмінності між можливостями конфігурації в рідному VBulletin ЧПУ і vBSEO URL.

Quote Повідомлення від mikeinjersey View Post
    Чувак, це звичайно займає тижні, якщо не місяців. Його загальні знання людей, які в пошуковій оптимізації.

Крім того, я особисто навіть не рекомендується завантажувати, якщо у вас є vbSEO також. vbSEO робить Пошукова система URL дружні .... і vBet робить ваш форум читається на всіх мовах і також індексує їх у багатьох інших пошукових систем по всій країні.

Після пошукової визнає зміст ваших сторінок прийнятні для своїх пошукових систем (мова), вони будуть приймати їх сюди
    Я не думаю, що це правда. Ці веб-сайти мають високий рейтинг і пр. були онлайн протягом 10 років.

Im впевнений, що там люблять Google.

теплий привіт

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •