Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: PhotoPost Pro

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default PhotoPost Pro

Це суперечить PhotoPost Pro. коли у людей є вибір переклад PhotoPost дає 404 помилок, а також тих, хто використовує vbseo посилання, шлях для рр зміни / EN / галерея і т.д.

навіть wghen я додати ігнорувати URL / альбоми
    Востаннє редагувалось tsak76; 15-02-10 в 13:46.

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Ми не зробили ще питання інтеграції в PhotoPost для Pro і ми не знаємо подробиць про те, як вона працює.

Якщо ви можете поекспериментувати і перевірити, в той час як вона буде працювати з посиланнями на 'мову

Про ігнорування - ви написали, що посилання на які PhotoPost / Галерея, Але був заблокований / Альбоми - Це питання. Блок відповідним посиланням і PhotoPost не будуть переводитися на всіх.

Я також зацікавлений в рішення для PhotoPost ... вона в мене на моєму сайті pedicabforum /. Com

Будь ласка, поділіться, якщо ви знайшли рішення ....

Техас

Так що в цей момент ви можете задати, щоб не підтримують переклади на всіх для PhotoPost Pro.

Якщо ви, будь ласка PM може мені доступ деталі будь-який форум (може бути тест форум), які встановлені PhotoPost Pro і vBET, ніж я можу бачити, як вона працює, і, можливо, придумати спосіб, як підтримати його. Поки сторінок, створених PhotoPost Pro генеруються VBulletin він повинен бути спосіб підтримати переклад. Так само, як ми його підтримуємо наших сторінок за межами форум каталог.

Інтеграція з Техніка Додати Pro Підтримується зараз Це було справді раніше, але ми написали її в інше місце, так що просто паличкою, щоб дати фактичний відзначити тут. Для отримання інструкцій див. тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •