Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 14

Тема: Не вдається видалити vbet не порушуючи форум

Default Не вдається видалити vbet не порушуючи форум

Привіт, хлопці,
    У мене є необхідність видалити vbet, я видалив через admincp і vbet пішов, однак при спробі видалити vbet файли з мого сервера (я намагаюся, щоб мій сервер назад в стандартні файли тільки перед перевстановлення все те, що мені потрібно) це вбиває мій форум!!? ось помилка, я отримаю, якщо я намагаюся, щоб видалити файли ПІСЛЯ видалення через admincp:

Попередження: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed to open stream: Немає такого файлу або каталогу /home/thecodec/pub/forumz/includes/init.php(304) : eval()'d код (лінія 135

Фатальна помилка: require() [function.require]: Помилка при відкритті required '/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') в /home/thecodec/pub/forumz/includes/init.php(304) : eval()'d код (лінія 135

Я видалив всі vbet правил в .htaccess.

Будь-які ідеї, як вилікувати це?

З повагою,
    Саймон

Заборонений

Це схоже не витягуючи який-небудь плагін vbet або не віддаленням від vbet інтеграції з якою-небудь плагін. У вас є vBSEO? Спробуйте відключити всі хуки/модулі (Детальніше).

У мене немає вибору, але, щоб відключити всі плагіни, я мав vbseo, але я постаралася позбутися від нього!, коли я пробувати uninstalling vbet я отримую всілякі питання, це зводить мене з горіхами!

Заборонений

Перед видаленням. компанія повинна видалити його інтеграції з vBSEO. Перед видаленням. компанія також спробуйте відключити всі хуки в config.php (Детальніше).

Я дам йому ще один шанс, VBSEO був видалений, так що я не знаю, що інтеграція ти маєш на увазі? VBSEO правила були видалені з .htaccess. де ще я повинен дивитися?

Заборонений

Якщо ви видалили vBSEO потім можна також видалити інтеграції vBSEO з vBET.
    Будь ласка, надішліть мені деталі доступу вечора Admin CP і FTP. Я з'ясую, що відбувається там

PM послав

Заборонений

Перед видаленням vBET ви повинні видалити всі її інтеграції. Я знайшов ваш інтеграції в modules/recentthreads.php в лінії 255-260. Якщо ви зробили деякі інші інтеграції з vBET потім видалити їх.

Спасибі за це, я забув про vbacmp, я зараз спробую очистити і видалити - я дам вам знати, як вона йде!

Видалити vbet потім почали видалити vbet файли і отримав це:
    Попередження: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed to open stream: Немає такого файлу або каталогу [шлях]/includes/init.php(304) : eval()'d код (лінія 135

Фатальна помилка: require() [function.require]: Помилка при відкритті required '/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') в /home/thecodec/pub/forumz/includes/init.php(304) : eval()'d код (лінія 135

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •