Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Перемикання з vbSEO до dbSEO

Default Перемикання з vbSEO до dbSEO

З модів з обмеженими фізичними можливостями:

Попередження: Призначення обчислене значення нових посилання застаріла ... /includes/init.php(351) : eval()'d код на лінії 139
    Не вдалося додати печиво, заголовок вже відправлені.
    Файл: /var/www/site.com/forum/includes/class_core.php
    Лінія: 5755

З модів включено/назад:

Попередження: Призначення обчислене значення нових посилання застаріла ... /includes/init.php(351) : eval()'d код на лінії 139

Попередження: Тільки змінні повинні бути призначені за посиланням ..../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лінії 851

Під управлінням nginx, так що я пробував:

(без ;
    переписати ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=1$в останні

переписати ^/forums/(af|кв.м|ar|hy|az|ЄС|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|ru|et|tl|fi|fr|gl|ка|de|el|ht|iw|hi|hu| - |id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|ні|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|УР|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&перенаправлені=/forums/ last;
    переписати ^/forums/(af|кв.м|ar|hy|az|ЄС|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|ru|et|tl|fi|fr|gl|ка|de|el|ht|iw|hi|hu| - |id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|ні|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|УР|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&перенаправлені=/forums/$2 останніх;

Здається, мені потрібно передати переписує для dbSEO і vBET, як мені зробити так?

У мене вже є аналогічні правила:

якщо (!-е $ REQUEST_FILENAME) {
    переписати ^ / форумів /(.*)$ / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php останнього;
    }

}

якщо ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\. PHP $") {
    переписати ^ / форумів /(.*)$ / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php останнього;
    }

але вказують на dbseo в минулому;

Поточної конфігурації nginx:

розташування /forum/ {

try_files $uri $uri/ /форум/dbseo.php?$args;

переписати
    ^/forums/(af|кв.м|ar|hy|az|ЄС|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|ru|et|tl|fi|fr|gl|ка|de|el|ht|iw|hi|hu| - |id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&перенаправлені=/forums/ last;
    переписати
    ^/forums/(af|кв.м|ar|hy|az|ЄС|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|ru|et|tl|fi|fr|gl|ка|de|el|ht|iw|hi|hu| - |id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&перенаправлені=/forums/$2 останніх;

if ($request_uri р / > * ^/forum/mobiquo) {
    перерви;
    }

якщо (-f $request_filename) {
    закінчується 30d;
    перерви;
    }

якщо ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\. PHP $") {
    переписати ^(/forum/.*)$ /forum/dbseo.php у минулому;
    }

якщо (!-е $ REQUEST_FILENAME) {
    переписати ^/forum/(.*)$ /forum/dbseo.php у минулому;
    }

}
    }

Допоможіть, будь ласка, допомоги

Заборонений

Спробуйте відключити відображення попередження vB (детальніше).

Я шкодую, але це начебто не рішення для мене. Ці попередження можуть надати цінну інформацію в інших областях. Не могли б ви допомогти вирішити цю сумісність?

Заборонений

Ми змінили код, і в наступному випуску нашої кодексу, не тягне за собою попередження в останній версії vB. Ці зміни надто багато зробити для їх швидкого виправлення. Попередження не впливають на результати. За посиланням, що я дав вам офіційного рішення vB не відображає попередження. Питання попередження стосується всіх плагінів в останні vB.
    vBET в даний час підтримує vBSEO і дружні url. Ми в даний час не підтримують dbSEO. Ви можете змінити правила, але ми не можемо гарантувати, що dbSEO не буде робити редирект, або інші сюрпризи, - vBET не були інтегровані і протестовані з dbSEO.
    Я пропоную вам використовувати безкоштовний, вбудовані дружніх url в vB.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •