Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Продуктивність із великим кешем

Default Продуктивність із великим кешем

Я в даний час моя система налаштована, щоб очистити весь кеш щотижня. З порожнім кешем, моя база даних становить близько 1.1Gb, а з повним кешем, мова йде про 4.5GB.

Я помітив, що чим більше кеш, тим вище моїх середнє завантаження сервера отримує. У будь-який момент часу мій форум має від 650 до 1300 користувачів онлайн, але це, здається, не впливає на навантаження стільки, скільки розмір кеша.

З великою кеш, серверні навантаження 3.3-3.8, а з порожньою, він залишається в 2,0-2,5 діапазону. Це не так погано, як я вже 16-ядерний сервер, але мені було просто цікаво, якщо таку поведінку можна очікувати з коливаннями розміру бази даних!

Спасибі,
    Адам

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

vBET має індекси для кеша таблиці і використовує MySQL швидкий двигун для капелюхи - MyISAM. Так що ми повинні найкращим вибором для DB кеш-пам'яті. Усього розходження, що ви помітили, не в бік vBET, але в стороні MySQL, який виконує запити. Індекси надає швидкий відгук і запевняє, що час відгуку не збирається різко вгору з великими обсягами даних. Проте MySQL доведеться шукати більше індексів і, як я припускаю, що це вимагає більше ресурсів. Ось чому ви знайшли велике навантаження на сервер.

Крім того - при переведенні в кеші, то це взято звідти. Якщо ні, то Google пропонується для перекладу. Це займає більше часу, ніж, але, швидше за все, також займає менше ресурсів вашого сервера. Це займає більше часу, тому що є зв'язок з Google сервер, який вимагає часу, є переклад, який займає багато часу, і є відправка результатів Google на свій сервер, який також займає багато часу. Вона займає менше ресурсів, тому що сервер очікує відповіді пасивно і, коли він отримує це є тільки проста розпакування відповідь. Отримання перекладу з кеша набагато, набагато швидше - переклад вже зроблено, і це на вашому власному сервері, все ж повинні бути взяті з бази даних, запити повинні бути виконані, MySQL займає деякий процесора і пам'яті для цього.

Припускаючи, - використання кеш дуже хороша ідея. Якщо ви відчуєте, що сервер має проблеми з цим ви можете експериментувати, щоб відключити кеш для деяких мов і порівняти продуктивність сервера. Ми не радимо, щоб видалити кеш повністю.

Ось про що я очікував

Продуктивність штраф прямо зараз, це просто, що навантаження ніколи не пішов набагато вище, ніж 2,0 до vBET. Я думаю, це того варто, однак!

Поки навантаження нижче 16,0, то сервер не обкладається податком, тому я думаю, у нас все добре

Text automatically translated from: Russian to: Ukrainian
    Translated text
    Чи є можливість або необхідність зберігати кеш у файлі - для зниження навантаження на базу MYSQL?
    Я використовую тільки 2 мови так як кількість повідомлень на форумі велике і не хочу великого розміру бази даних

Чи буде сайт з vbet краще працювати після установки nginx, eaccelerator?
    Чи думали Ви про переробку модуля для прискорення його роботи на великих форумах? Використовувати кеш розміром 1-2Gb в моєму випадку не вихід. Може є якісь варіанти оптимізації роботи?
    Чи можливо поставити модуль vbet 3.3.1 на форум vb3.8.4 + vbseo 3.5RC2?
    Чому так дорого коштує версія без копірайтів? (220 $)
    Я використовую vbet 2.4.3 і хотів би купити vbet 3.3.1. Мій форум продає посилання для сео біржі. Копірайт посилання продубльована на 15 000 сторінок для мене не підходить - 90 $ готовий заплатити але 220 $ це дуже багато

Original text
    Востаннє редагувалось Konstantin; 18-02-10 в 23:34.

Quote Повідомлення від Konstantin View Post
    Translated text
    Чи є можливість або необхідність зберігати кеш у файлі - для зниження навантаження на базу MYSQL?
    Чи буде сайт з vbet краще працювати після установки nginx, eaccelerator?
    Чи думали Ви про переробку модуля для прискорення його роботи на великих форумах? Використовувати кеш розміром 1-2Gb в моєму випадку не вихід.
    Чому так дорого коштує версія без копірайтів? (220 $)
    Я використовую vbet 2.4.3 і хотів би купити vbet 3.3.1. Мій форум продає посилання для сео біржі. Копірайт посилання продубльована на 15 000 сторінок для мене не підходить - 90 $ готовий заплатити але 220 $ це дуже багато
    Я використовую тільки 2 мови так як кількість повідомлень на форумі велике і не хочу великого розміру бази даних
    Original text
    Ми плануємо додати ще і файловий кеш, щоб vBET. Тому що зараз наш пріоритет і найбільш зусилля на vBET4.0 у нас немає графіка для файлу функціональність кеша. Будь ласка, пам'ятайте, що ви можете налаштувати, які мови будуть працювати з кешем. Так що якщо ви хочете, ви можете використовувати кеш тільки для деяких з перекладу, який ви будете надавати. Також зверніть увагу, що платна версія vBET покращилися кешу бази даних, так що швидше, ніж у безкоштовній версії. Є й інші поліпшення в платній версії - як правило, це швидше і з меншим об'ємом пам'яті. У нас вже є клієнти, які успішно використовують його на великих дошках.
    Ми не зробили тести продуктивності з Nginx прискорювач тому не може зрівнятися.
    Будь ласка, зверніть увагу, що покупка брендингу безкоштовна ліцензія не є обов'язковою, і ви завжди можете оновити ліцензію пізніше.

Translated text
    Спасибі за відповідь. Nginx це такий сервер як apache. Раджу ознайомитися - кешування найкраще працює через php + nginx + eaccelerator може і ваш vbet стане набагато швидше
    Original text
    Востаннє редагувалось Konstantin; 19-02-10 в 01:54.

Quote Повідомлення від Konstantin View Post
    Translated text
    Спасибі за відповідь. Nginx це такий сервер як apache. Раджу ознайомитися - кешування найкраще працює через php + nginx + eaccelerator може і ваш vbet стане набагато швидше
    Original text
    мову Атрибут - це дуже просто. Ви можете експериментувати з безкоштовною версією, щоб уникнути несподіваних питань, перш ніж купити платний.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •