просто щоб переконатися, що ці доповнення роботи з psinet у разі головна причина текст зникнути ?
просто щоб переконатися, що ці доповнення роботи з psinet у разі головна причина текст зникнути ?
Якщо ви підозрюєте, що проблема psinet, то просто відключіть її на мить і перевірити результати. Якщо нічого не зміниться з обмеженими можливостями psinet тоді немає ніяких протиріч.
Зверніть увагу, що vBulletin тисячі плагінів. Ми не можемо перевірити, як ні запевнити, що vBET будемо працювати з усіма тими, хто всі версії - це просто неможливо, так як розвиток цих плагінів з нашої області. Ще vBET використовує всі vBulletin механізми тому більшість плагінів не потрібно будь-ЯКИХ інтеграційних кроків. vBET буде співпрацювати з більшістю плагінів навіть не помітив, що ті, існує, оскільки ми перекладі кінцевий результат.
Будь ласка, зробив чек, і дати нам результати.
я намагаюся відключити psinet так два-три години також не схоже на роботу на моїй стороні
це нормально, я запитом для установки служби pls pm мені крок спасибі
Будь ласка, вирішити першу проблему зовнішніх підключень до сервера (http://www.vbenterprisetranslator.co...disappear.html) і пізніше перевірити сумісність vBET з psinet.