Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 12 з 12

Тема: кілька процесів mysql

Прийнятно оскільки немає не повернення грошей, я дам йому більше лоток.

як зробити прапор більше в мій сайт?

Ви можете перевірити мій сайт www.Worldwide-Invest.org , після всіх платежів коли я лоток будь-якою мовою, я отримую порожні сторінки і мій грошові значення 0.

також скільки я повинен платити за кожну сторінку в мій сайт кожної мови? з Microsoft перевести?
    Microsoft перевести дати 2 мільйони безкоштовно щомісяця, може я, але більше одного облікового запису, так що кожен один обліковий запис буде 2 М я лоток, що вручну, і воно працює, так що якщо я можу додати її автоматично буде приємно рахунку не стільки просто 4-5 плюс Моя платною послугою буде обробляти мій сайт.

У мене є реальна проблема з переведення в готівку і VB підтримки сказати, що це за продукцію, і вам сказати, що є. б., мені буде дуже чесним, від вас, якщо ви допомогти мені, щоб виправити це, кожні 4-5 днів мій сервер сайту буде убитий за готівку VB.

Дякую Вам заздалегідь
    Востаннє редагувалось majjed2008; 22-10-12 в 12:24.

Заборонений

Будь ласка, Тримайте одного питання на один потік.
    Ви можете перевірити мій сайт По всьому світу інвестувати - Forex Forum - світ широкий інвестувати , після всіх платежів коли я лоток будь-якою мовою, я отримую порожні сторінки і мій грошові значення 0.
    PM мене доступ до деталей в Admin CP, FTP, будь ласка. Я з'ясую, що відбувається там

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •