Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: URL-адреси з? vbetxx, додається до них в індекс google

Default URL-адреси з? vbetxx, додається до них в індекс google

На жаль, як я кілька питань, які мені потрібно вирішили так погано зробити пару окремі запити. У цьому один я знаходжу проіндексованих сторінок з з? vbet_outside = true включені до URL-адреси, і у мене немає посилання, що дійсно додати, що.

У мене навіть є на мій url форуму де його насправді не за межами більше.

Я збирався зробити re-direct від /? vbetXX до /, але хочу, щоб переконатися, що немає кращого способу.

Спасибі,
    Кріс

Пенсіонер;)

Coud ви, будь ласка, покажіть мені точну індексовані url з /? vbetXX а також 'XX' є мова код?

XX був просто ment означати більше минуле, що... Існує немає xx lang!

Code:
    site:www.allfreechips.com/de/
    у google перша сторінка індексується з у? vbet

Ви бачите сторінки форуму, phpBB2 / має? b/vbet_outside = true в індексі?

Пенсіонер;)

Я знаю, що є немає мови xx просто хочу, щоб ви знали, що, щоб показати мені, і що мені потрібно було, щоб побачити, як саме ця сторінка індексується
    Могли б ви будь ласка показати мені-я знаю, що ви сказали мені, як його створення, але мені потрібно подивитися, якщо я accidentaly гавань, зробити деякі друкарську помилку

Пенсіонер;)

Немає відповіді, тому мені потрібно, щоб закрити цю тему, якщо у Вас є додаткові питання, з цим питанням я буду знову його відкрити.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •