Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 31

Тема: Плани змінилися vBET 3.3.0 реліз

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Існує не місце на нашому сайті або форумі, який vBET 3.x сумісний з vB4 і Є багато мережива, де написано, що це не так. Навіть на vbulletin.org є коментарями для людей, які пишуть, які не можуть чекати до платної версії будуть сумісні. Існував не будь-якої реклами кажуть, що vBET 3.x сумісний з vB4. Якщо ви думаєте інакше - будь ласка, покажіть нам, що ви пишете про ми виправимо його в майбутньому уникнути плутанини.

Випуск vBET 4.0, яка буде сумісна з vB4 запланований на березень.
    Я злюся, бо я витратив гроші і свій час на щось я не можу використовувати. Моє рішення було засновано на ваш дисплей vB.org. Це не говорити те, що ви можете запропонувати за 3,8 не фантастичним, бо я думаю, що це.

Ви покажіть мені, де написано у вашому писати (початкові уявлення на vB.org), що вона не сумісна ******!! з vB4. тоді я буду вибачатися і зупинки вгору.

Метт Olieman
    Untitled Document

заспокоїтися чувак - є три різні версії програмного забезпечення - це чітко вказано, яка версія кожного з них для подання в vb.org. Преміум-версію 3.x, яка доступна тільки тут, а не на vb.org, не виключено, все ж для VB4, як раніше заявляв автор. Я впевнений, що він дасть вам гроші, якщо ви просто запитайте.
    Востаннє редагувалось tavenger5; 11-01-10 в 23:03.

Quote Повідомлення від tavenger5 View Post
    заспокоїтися чувак - є три різні версії програмного забезпечення - це чітко вказано, яка версія кожного з них для подання в vb.org. Преміум-версію 3.x, яка доступна тільки тут, а не на vb.org, не виключено, все ж для VB4, як раніше заявляв автор. Я впевнений, що він дасть вам гроші, якщо ви просто запитайте.
    Я думав, що я дійсно просив для цього .... Я спокійний

Метт Olieman
    mycockpit.org

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Quote Повідомлення від Matt Olieman View Post
    Я злюся, бо я витратив гроші і свій час на щось я не можу використовувати. Моє рішення було засновано на ваш дисплей vB.org. Це не говорити те, що ви можете запропонувати за 3,8 не фантастичним, бо я думаю, що це.

Ви покажіть мені, де написано у вашому писати (початкові уявлення на vB.org), що вона не сумісна ******!! з vB4. тоді я буду вибачатися і зупинки вгору.

Метт Olieman
    Untitled Document
    Я розумію, ти сердишся - Ви заплатили за те, що ви не в змозі використати негайно. Багато людей були б сердитися на деякий час в такій ситуації.

Ми просто додати цю інформацію про вільні версія сторінці, щоб уникнути такої плутанини в майбутньому. Це ніколи не було наш намір зробив хто-небудь сплутати, і ми дуже жалкуємо, що це відбудеться. Ми тільки хочемо, щоб дати подарунок для всіх, хто хотів би його використовувати.

Як я вже писав - платна версія буде сумісна з vB4 і вже в наш розклад. Можна нагадати нам про цю проблему після звільнення vBET 4,0 (для vB4) і ми будемо змінювати дату початку ліцензії, так що ви не втратите ні день Вашого рік безкоштовного доступу до нових релізів.

Чи є це рішення добре для вас?

Я розумію, ти сердишся - Ви заплатили за те, що ви не в змозі використати негайно. Багато людей були б сердитися на деякий час в такій ситуації.

Ми просто додати цю інформацію про вільні версія сторінці, щоб уникнути такої плутанини в майбутньому. Це ніколи не було наш намір зробив хто-небудь сплутати, і ми дуже жалкуємо, що це відбудеться. Ми тільки хочемо, щоб дати подарунок для всіх, хто хотів би його використовувати.

Як я вже писав - платна версія буде сумісна з vB4 і вже в наш розклад. Можна нагадати нам про цю проблему після звільнення vBET 4,0 (для vB4) і ми будемо змінювати дату початку ліцензії, так що ви не втратите ні день Вашого рік безкоштовного доступу до нових релізів.

Чи є це рішення добре для вас?
    Спасибі, я ціную і приймаю вашу пропозицію.

Мої вибачення за те, що різкий. Я думаю, що у вас є чудовий продукт, і я сподіваюся покласти його в дію один раз vB4 сумісна версія.

Моя щира подяка і найкращі побажання,
    Метт Olieman
    mycockpit.org

Я думав, що я дійсно просив для цього .... Я спокійний

Метт Olieman
    mycockpit.org
    Вибачте - я не зрозумів. Я думав, що ви хочете швидкого реагування або відшкодування.
    Я хотів би швидку відповідь або надсилайте свої гроші назад.
    Будь ласка, див. попередній пост з пропозицією рішення для цієї проблеми і очистити заяву про ситуацію.
    Ми раді зробити наші клієнти щасливі і ми маємо намір це зробити їх щасливими

EDIT:
    тільки що бачили, що ви вже відповіли
    Перед vBET 4,0 буде випущена Ви можете використовувати vBET 2,4 - ваші сторінки Віль бути вже проіндексовані, і після звільнення ви зробили оновлення, що мають більш високу продуктивність і дає користувачам можливість написання повідомлень на різних мовах.
    Востаннє редагувалось vBET; 12-01-10 в 03:03.

Член

Просто щоб переконатися:

На даний момент у мене на мить відключити кеш очищення, тому що мій сервер майже спуститися при оновленні кеша на "Normal видалення". Таким чином, після оновлення мод у кілька днів, я можу просто встановити його в "Normal видалення" і все буде проходити гладко?

Quote Повідомлення від krisp View Post
    Просто щоб переконатися:

На даний момент у мене на мить відключити кеш очищення, тому що мій сервер майже спуститися при оновленні кеша на "Normal видалення". Таким чином, після оновлення мод у кілька днів, я можу просто встановити його в "Normal видалення" і все буде проходити гладко?
    Ви можете використовувати кеш очищення прямо зараз - Є й інші стратегії зроблений спеціально для таких випадків.

Крім того, в vBET 3.3.0 кеш змінився - є окрема таблиця для кожної мови, тому індекси будуть 52 разів менше і видалення буде набагато швидше.

Ми не в змозі сказати, це буде досить швидко, на вашому форумі, щоб використовувати звичайні видалення - це залежить від того, скільки рядків вам доведеться в таблицях. MySQL перебудовує індекси, коли дані будуть видалені. І це є причиною знайшли час - vBET може тільки надати вам інші способи видалення даних (і пропонує стратегії для цього). Останнє в руках MySQL.

Будь ласка, просто перевірити, і якщо там ще буде проблема, то це означає, що MySQL не буде в змозі звертатися з видаленням 1 / 15 від ваших кешованих перекладу в звичайному режимі. В такому випадку просто перевірити інші стратегії.

Ми можемо розглянути, щоб додати додаткові стратегії, якщо треба буде - швидке видалення без відновлення індексів. Зараз 2 стратегії за допомогою швидкого видалення і після цього відновлення індексів - це, звичайно, найбільше часу частини. Ми можемо додати стратегія, де буде прийнято швидко видалення без відновлення індексу - це буде зроблено ваші індекси ростуть, так що відновлення буде необхідно час від часу, але ви зможете зробити це вручну в найкращий час для вашого сервера (деякі збереження часу ).

Існує немає іншого шляху ми можемо зробити (це означає, що ми не бачимо іншого рішення прямо зараз ) - Як я писав це MySQL який зробив галявині.

Член

Ви можете використовувати кеш очищення прямо зараз - Є й інші стратегії зроблений спеціально для таких випадків.

Крім того, в vBET 3.3.0 кеш змінився - є окрема таблиця для кожної мови, тому індекси будуть 52 разів менше і видалення буде набагато швидше.

Ми не в змозі сказати, це буде досить швидко, на вашому форумі, щоб використовувати звичайні видалення - це залежить від того, скільки рядків вам доведеться в таблицях. MySQL перебудовує індекси, коли дані будуть видалені. І це є причиною знайшли час - vBET може тільки надати вам інші способи видалення даних (і пропонує стратегії для цього). Останнє в руках MySQL.

Будь ласка, просто перевірити, і якщо там ще буде проблема, то це означає, що MySQL не буде в змозі звертатися з видаленням 1 / 15 від ваших кешованих перекладу в звичайному режимі. В такому випадку просто перевірити інші стратегії.

Ми можемо розглянути, щоб додати додаткові стратегії, якщо треба буде - швидке видалення без відновлення індексів. Зараз 2 стратегії за допомогою швидкого видалення і після цього відновлення індексів - це, звичайно, найбільше часу частини. Ми можемо додати стратегія, де буде прийнято швидко видалення без відновлення індексу - це буде зроблено ваші індекси ростуть, так що відновлення буде необхідно час від часу, але ви зможете зробити це вручну в найкращий час для вашого сервера (деякі збереження часу ).

Існує немає іншого шляху ми можемо зробити (це означає, що ми не бачимо іншого рішення прямо зараз ) - Як я писав це MySQL який зробив галявині.
    В даний час в короткостроковій і середньостроковій кеш має близько 3 млн. рядків кожна на 12 мовах. Я думаю, що все йшло добре, поки я склав близько 600,000 в кожній. Отже, ви говорите таблиці тепер буде 3m/12 = 300,000 в нову таблицю для кожної мови? Чи означає це, розрахунок сенс? Я думаю, той же обсяг роботи буде повинно бути зроблено з цього моменту, але тоді в "серійне" манері працює над кожним столом у той час, замість одного великого столу ... Можливо, якби там, де timelap в кілька хвилин між кожним оновлення таблиці було б краще?

Крім того, я припускаю, коли installig новий мод його доведеться видалити даний великих таблиць і відновити нові таблиці з нуля під час установки, чи не так? (Намагаючись розпаду великих таблиць на більш дрібні в процесі установки буде занадто інтенсивним сервер)
    Востаннє редагувалось krisp; 13-01-10 в 23:22.

Quote Повідомлення від krisp View Post
    В даний час в короткостроковій і середньостроковій кеш має близько 3 млн. рядків кожна на 12 мовах. Я думаю, що все йшло добре, поки я склав близько 600,000 в кожній. Отже, ви говорите таблиці тепер буде 3m/12 = 300,000 в нову таблицю для кожної мови? Чи означає це, розрахунок сенс? Я думаю, той же обсяг роботи буде потрібно зробити, але тоді в "серійне" манері працює над кожним столом у той час, замість одного великого столу ... Можливо, якби там, де timelap в кілька хвилин між кожним оновлення таблиці було б краще?

Крім того, я припускаю, коли installig новий мод його доведеться видалити даний великих таблиць і відновити нові таблиці з нуля під час установки, чи не так?
    Ваші розрахунки вірні в цей момент. Але пам'ятайте, що прямо зараз ви відключили оформлення, так що вам доведеться більше даних там, що зазвичай у вас буде з розчищенням далі.

У вас є хороший пункт про тих timelaps - це хороша ідея - я додав його до списку TODO, але не може гарантувати, що ми будемо включати його в 3.3.0 Вона запланована на неділю. Якщо не ми включимо його в наступний реліз після цього

Крім того, я не думаю, що це буде той же час, щоб відновити один великий індекс і 12 маленьких, що мають у сумі однакову кількість рядків. Це залежить від складності алгоритму (це було б те саме, якщо воно лінійно). Наприклад, це набагато простіше для сортування списку 12 з 2 рядків, ніж один список з 24 рядів ... Звичайно чесно - я поняття не маю, що точний алгоритм MySQL в такому випадку, але, як ви вже помітили, що мають найменший таблиць дає можливість відокремити дрібні завдання з timelaps, що буде зроблено все краще для сервера

І так - vBET буде автоматично видаляти старі таблиці кешу під час оновлення.

Стр. 2 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •