Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 27

Тема: не перекладати сторінки повністю в vbulletin 4.1.8

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default не перекладати сторінки повністю в vbulletin 4.1.8

Коли я оновити vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 не перекладаючи сторінки повністю.

Пенсіонер;)

Привіт
    Могли б ви надати мені більше інформації:
    -які Переклад API ви використовуєте (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid))
    -будь ласка, запустіть тест для app API, що використовується: ТЕСТИ

Пенсіонер;)

Немає відповіді, я вважав, що вона вирішена, якщо у вас є які-небудь питання про це питання буде цитують, вона відкрита, для будь-якого іншого відкрийте новий потік

Default тільки перекладати статичний текст на форумі

Моя перекласти сторінку не переводити вмісту під час перегляду. тільки перекладати статичний текст на форумі.

自動車保険

Моя перекласти сторінку не переводити вмісту під час перегляду. тільки перекладати статичний текст на форумі.
    я використав Microsoft і Apertium Переклад.

Пенсіонер;)

В ході випробування, я посилання ви був не тест для google apertium (це було створено після vBET з Microsoft через Azure був створений)
    Може ви запустіть тест для Microsoft на Mazure, його можна знайти в:
    завантажити файли - > робити не завантаження - > Сервіс - > microsoftbyazuretest.php
    Просто завантажити його в кореневій папці, форум і введіть призначення URI в браузері

Запуск тесту для Microsft перекладів API на Azure

Повний маркер:
    {"помилка": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: обов'язкове поле/u0027client_id/u0027 відсутній. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 02:17:06Z 2011-12-09"}

Результат тесту: ï» ¿"ArgumentException: немає носія інформації, знайдені в маркер: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 130.547119141
    як це виправити?

Quote Повідомлення від begin View Post
    Запуск тесту для Microsft перекладів API на Azure

Повний маркер:
    {"помилка": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: обов'язкове поле/u0027client_id/u0027 відсутній. / r/nTrace ID: 17beac4d-d6ee-4b61-8e51-998aefa90122/r/nTimestamp: 08:27:56Z 2011-12-14"}

Результат тесту: ï» ¿"ArgumentException: немає носія інформації, знайдені в маркер: ID=3737.V2_Json.Translate.2472B68D"
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 128.82421875
    Я отримую ту ж помилку

Пенсіонер;)

Швидше за все не вставити що-небудь у вашомуadmincp -&ГТ; від vbet -&ГТ; постачальників і переказів ГТ;Майкрософт комерційний Переклад API ключ від Azure(бета)

Для використання Microsoft перекладу через Azure, ви повинні спочатку підписатися для Mcrosoft перекладів API (також безкоштовний варіант) тут натисніть
    і потім зареєструвати застосування WPD тут, заповнивши дужки (існує ім'я клієнта поля, які потрібно використовувати в Microsoft заряджених Переклад API ключ на Azure(BETA))

Мені дуже шкода, я зареєструвався Microsoft API і додатків, але не може визначити, що є API кількість Azure.
    Скажіть, будь ласка, подробиці.
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 13-12-11 в 20:32. Причина: Зображення видалено

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •