Коли я оновити vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 не перекладаючи сторінки повністю.
Коли я оновити vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 не перекладаючи сторінки повністю.
Привіт
Могли б ви надати мені більше інформації:
-які Переклад API ви використовуєте (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid))
-будь ласка, запустіть тест для app API, що використовується: ТЕСТИ
Немає відповіді, я вважав, що вона вирішена, якщо у вас є які-небудь питання про це питання буде цитують, вона відкрита, для будь-якого іншого відкрийте новий потік
Моя перекласти сторінку не переводити вмісту під час перегляду. тільки перекладати статичний текст на форумі.
自動車保険
Моя перекласти сторінку не переводити вмісту під час перегляду. тільки перекладати статичний текст на форумі.
я використав Microsoft і Apertium Переклад.
В ході випробування, я посилання ви був не тест для google apertium (це було створено після vBET з Microsoft через Azure був створений)
Може ви запустіть тест для Microsoft на Mazure, його можна знайти в:
завантажити файли - > робити не завантаження - > Сервіс - > microsoftbyazuretest.php
Просто завантажити його в кореневій папці, форум і введіть призначення URI в браузері
як це виправити?Запуск тесту для Microsft перекладів API на Azure
Повний маркер:
{"помилка": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: обов'язкове поле/u0027client_id/u0027 відсутній. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 02:17:06Z 2011-12-09"}
Результат тесту: ï» ¿"ArgumentException: немає носія інформації, знайдені в маркер: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 130.547119141
Швидше за все не вставити що-небудь у вашомуadmincp -&ГТ; від vbet -&ГТ; постачальників і переказів ГТ;Майкрософт комерційний Переклад API ключ від Azure(бета)
Для використання Microsoft перекладу через Azure, ви повинні спочатку підписатися для Mcrosoft перекладів API (також безкоштовний варіант) тут натисніть
і потім зареєструвати застосування WPD тут, заповнивши дужки (існує ім'я клієнта поля, які потрібно використовувати в Microsoft заряджених Переклад API ключ на Azure(BETA))
Мені дуже шкода, я зареєструвався Microsoft API і додатків, але не може визначити, що є API кількість Azure.
Скажіть, будь ласка, подробиці.
Востаннє редагувалось r.dziadusz; 13-12-11 в 20:32. Причина: Зображення видалено