Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Отримання помилки в PHP

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Отримання помилки в PHP

PHP Фатальна помилка: клас 'vB_Template_Runtime' не знайдено в /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions.php рядку 338

PHP Фатальна помилка: заклик до невизначеної функції vbet_doRedirect() в /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php рядку 933

Будь-які ідеї чому? Це з останньою версією 4.4.4

Пенсіонер;)

Перша помилка PHP
    Можете ви дати нам точний url, яка провокує ці помилки, або коли воно з'являється, якщо ви не подумав, що це мені доведеться перевірити його на місце

Про друге помилку доведеться перевірити його в мій тесту форум

Я не зовсім впевнений, що URL, вони прийшли з. Вони з'являються на відбувається кілька разів на день.

Пенсіонер;)

Мені потрібно знати його, так що могли б ви, будь ласка відправити мені доступ деталі для мене, щоб перевірити це?

EDIT
    про цю помилку:
    PHP Фатальна помилка: клас 'vB_Template_Runtime' не знайдено в /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions.php рядку 338
    Я був в змозі відтворити, і тут є швидке виправлення для вас
    ПРИМІТКА: Це не перевіряв:
    Будь ласка, відкрийте файл
    Includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php
    І знайти цей рядок:
    PHP Code:
    $encoded urlencode(vbet_getReEncoded($title)); 
    -Якщо ви не зробити будь-які зміни в цьому файлі, він повинен бути в лінію 121
    І до Це лінія поставити цей код:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/includes/class_core.php'); 

Про друге повідомлення про помилку я не можу відтворити його, так що мені потрібно, щоб доступ до вашого ftp розслідувати це
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 09-11-11 в 13:59.

Пенсіонер;)

Ще одна річ:
    ПРИМІТКА Це ще не тестував!
    PHP Фатальна помилка: заклик до невизначеної функції vbet_doRedirect() в /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php рядку 933

Знайдіть цей рядок в включає / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php:
    PHP Code:
        vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse); 
    і покласти до це:
    PHP Code:
        require_once(DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php'); 
    Будь ласка, повідомте нас це рішення є корисним для вас

Я застосував зміни. Ці помилки зараз видається пішов, але тепер у мене є новий:

PHP Фатальна помилка: заклик до невизначеної функції vbet_createURL() в /home/cellphon/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php рядку 934

Нам потрібно require_once (реж. ' / includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php'); до цього?

Пенсіонер;)

Так, вибачте за всі проблеми, які ви вже зіткнулися

Фактично, коли я додати вище я отримую:

Помилка розбору PHP: синтаксис помилка, несподіваний $кінець в /home/cellphon/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php рядку 937

Я впевнений, всі власні} і; Там є. Це виглядає приблизно так зараз:

PHP Code:
    if ($redirectLanguage) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php');
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
    vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse);

Пенсіонер;)

Могли б ви, будь ласка показати мені лінія 937, також будь ласка Примітка, що такого роду PHP помилка розбору часто виникає, коли файл змінено під час форуму знаходиться на.
    Тому перевірити, якщо помилка все ще існуючі або показує тільки кілька разів під час змінення файлу - і будь ласка, пам'ятати що сервер часу можуть бути різними, ніж ваша

Пенсіонер;)

Немає відповіді, розглянути його вирішити, якщо ви все ще хочете задати будь-яке питання про цю проблему, я буду позначити цей потік відкрити знову, для будь-якого іншого, будь ласка, відкрийте новий потік

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •