Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Google API1 працює не більше Google API2

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Google API1 працює не більше Google API2

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Добрий день,
    Я дійсно дуже п'яний.
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 19-10-11 в 16:36. Причина: BBCode корекції

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Супер! Працює тепер навіть тут перекласти це правильно!

Оригінал:
    Добрий день,
    Я дійсно дуже п'яний.

Я купила 2 x vBet мені багато грошей, до цих пір він пішов досить добре, тепер більше переведені з API1, будь-якого повідомлення і ви можете оплатити API2 тільки з кредитної картки, я власними, але немає кредитної картки, як і більшість людей в Європі.

Яка риса повинна я тепер назад виховати запустити?
    Original text

Цей переклад ЗАСМОКТУЄ.

я купила 2 копії vbet до цих пір, це багато грошей, для мене. Поки кілька тижнів було нормально, але тепер немає перекладу більше, навіть з API1, я думав, добре, я встановити API2, але я можу тільки використовувати його з кредитної картки, тут в Європі ніхто не має кредитні карти так що я не можу використовувати vbet більше, будь-яка допомога?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Ми знаємо,-він смокче, що Google не є безкоштовним більше. Вважаю, нам - це так само важливо для нас, якщо не більше, (у тому, що ми продаємо vBET) мати вільний переклади. Як і раніше, це не до нас - це до 3rd party Переклад провайдерів.
    На даний момент все ще можна використовувати Google v1 і Microsoft API. Стенд, все ще вільні. Стенд має свої межі. Останній реліз vBET має навіть провайдерів черги - так що коли ви досягнете межі в одного постачальника, vBET перейде до іншого. Так що ви все ще можете використовувати безкоштовний переклади.
    Google v1 буде закрито 1 грудня 2011.
    Microsoft Переклад API не тільки до березня 2012 року.
    Ми додамо найближчим часом, можливість використання платні Microsoft Переклад API (ми не перевірити, але як там виплати здійснюються - не соромтеся, щоб перевірити).

Будь ласка, адреса вашого питання, щоб Google - ми не можемо робити нічого про методи платежі в Google v2. Може бути, якщо вони отримують достатньо зворотного зв'язку, вони будуть додавати інших варіантів оплати.
    Особисто у мене те, що діє, як кредитні картки, але я не зробив кредиту на ньому. У мене немає ідея, як вона названа на, але зовні, це визнано ж кредитної картки. Я живу в Європі, і я знаю, люди з кредитними картами, так що я можу сказати, що ті доступні. Попросіть вашого банку, що можливості у вас. Це область, яка знаходиться поза нашим контролем. Ми не можемо змінити способи оплати Google. Ми не можу сказати вам, що можливості, у вас в вашим банком.

Отже, на даний момент:
    -Ви все одно можете залишитися з вільний Переклад. Ті, мають обмеження.
    -Можна прийняти в Google v2 платежі методів. Якщо ви не використовуєте Google v1 рекомендується вимкнути кеш cleaner - не потрібно знову і знову заплатив за той же Переклад.

Вам потрібна додаткова допомога тут?

Мені не потрібна кредитна картка, так що я не купити тільки для однієї служби. Google API1 не працюють більше, оскільки тижнів! Я постараюся зараз microsoft.

Гаразд, Microsoft працювали близько 10 хвилин, тепер немає знову перекладу. Якщо це не краще до завтра я хочу повернення! (моя перша!)

Quote Повідомлення від wowglider.de View Post
    Гаразд, Microsoft працювали близько 10 хвилин, тепер немає знову перекладу. Якщо це не краще до завтра я хочу повернення! (моя перша!)
    Ласкаво просимо в мій світ: P

Quote Повідомлення від techanalyst View Post
    Ласкаво просимо в мій світ: P
    Ласкаво просимо в світ Microsoft Переклад API: P

Свої обмеження не до vBET - свої межі, тільки до корпорації Майкрософт. Переклад Google API v2 дозволяє вам встановлювати свої власні межі.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Ласкаво просимо в світ Microsoft Переклад API: P

Свої обмеження не до vBET - свої межі, тільки до корпорації Майкрософт. Переклад Google API v2 дозволяє вам встановлювати свої власні межі.
    Розумно вірно, як ви не контролюєте третіх сторін, але я хотів би видалити "Вільних переклади" від опис продукту, або в найменш слово його як "Обмежений вільний переклади".

Quote Повідомлення від techanalyst View Post
    Розумно вірно, як ви не контролюєте третіх сторін, але я хотів би видалити "Вільних переклади" від опис продукту, або в найменш слово його як "Обмежений вільний переклади".
    Є ще вільний Переклад API доступні (навіть 2), але звичайно інформації, ліворуч від кращих часів
    Будь ласка, точки, де це написано точно (дати нам посилання) так ми зможемо оновити.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •