Востаннє редагувалось vBET; 19-10-11 в 16:36. Причина: BBCode корекції
Цей переклад ЗАСМОКТУЄ.
я купила 2 копії vbet до цих пір, це багато грошей, для мене. Поки кілька тижнів було нормально, але тепер немає перекладу більше, навіть з API1, я думав, добре, я встановити API2, але я можу тільки використовувати його з кредитної картки, тут в Європі ніхто не має кредитні карти так що я не можу використовувати vbet більше, будь-яка допомога?
Привіт. Ми знаємо,-він смокче, що Google не є безкоштовним більше. Вважаю, нам - це так само важливо для нас, якщо не більше, (у тому, що ми продаємо vBET) мати вільний переклади. Як і раніше, це не до нас - це до 3rd party Переклад провайдерів.
На даний момент все ще можна використовувати Google v1 і Microsoft API. Стенд, все ще вільні. Стенд має свої межі. Останній реліз vBET має навіть провайдерів черги - так що коли ви досягнете межі в одного постачальника, vBET перейде до іншого. Так що ви все ще можете використовувати безкоштовний переклади.
Google v1 буде закрито 1 грудня 2011.
Microsoft Переклад API не тільки до березня 2012 року.
Ми додамо найближчим часом, можливість використання платні Microsoft Переклад API (ми не перевірити, але як там виплати здійснюються - не соромтеся, щоб перевірити).
Будь ласка, адреса вашого питання, щоб Google - ми не можемо робити нічого про методи платежі в Google v2. Може бути, якщо вони отримують достатньо зворотного зв'язку, вони будуть додавати інших варіантів оплати.
Особисто у мене те, що діє, як кредитні картки, але я не зробив кредиту на ньому. У мене немає ідея, як вона названа на, але зовні, це визнано ж кредитної картки. Я живу в Європі, і я знаю, люди з кредитними картами, так що я можу сказати, що ті доступні. Попросіть вашого банку, що можливості у вас. Це область, яка знаходиться поза нашим контролем. Ми не можемо змінити способи оплати Google. Ми не можу сказати вам, що можливості, у вас в вашим банком.
Отже, на даний момент:
-Ви все одно можете залишитися з вільний Переклад. Ті, мають обмеження.
-Можна прийняти в Google v2 платежі методів. Якщо ви не використовуєте Google v1 рекомендується вимкнути кеш cleaner - не потрібно знову і знову заплатив за той же Переклад.
Вам потрібна додаткова допомога тут?![]()
Мені не потрібна кредитна картка, так що я не купити тільки для однієї служби. Google API1 не працюють більше, оскільки тижнів! Я постараюся зараз microsoft.
Гаразд, Microsoft працювали близько 10 хвилин, тепер немає знову перекладу. Якщо це не краще до завтра я хочу повернення! (моя перша!)