Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 17 з 17

Тема: Troubl з vbseo інтеграції - Довідка

. Я радий, за підтримки тут.

Пенсіонер;)

Привет я можу acces не ваш форум з даних, які ви дали мені будь ласка, перевірте папку "Вхідні"

Привіт, я перевірив Логін перед надсиланням. Я спробував ще раз, і це працює для мене. Я послав вам альтернативний сервер IP за DNS питання.

Дякую.

Thaks до r.dziadusz, моя проблема буде вирішена. Ваша допомога дуже високу оцінку .

Пенсіонер;)

радий допомогти вам, якщо у вас є якісь інші питання, будь ласка, зверніться, будь-які інші проблеми, відкрийте новий потік

Вибачте, але все ще там, здається, деякі питання. Моя всю сторінку переводить зараз, але окремі переклади, схоже, не працює з деяких причин. Чи знаєте ви, що це питання? Оскільки переклад сторінці працює, я думаю, google API або microsoft API працює, але я не знаю, чому не перекладати окремі текст.

Спасибо за будь-відповідь.

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Будь ласка, відкрийте новий потік для нового випуску - також прохання надати більше деталей (точний URL на сторінку, де існує питання, Цитата тексту, який не переводяться).

Незабаром - будь ласка зауважте, що ви не повинні здогадатися, що робить Переклад API працює ви можете перевірити це в Admin CP - > vBET - > Переклад провайдерів доступності. Причина, чому не працює переклад окремих може бути, що фактично провайдерів доступні не, так що ви отримали те, що у вас в кеш-пам'яті та деяких частинах (ті, що не перекладені) нові на сторінці (нові відповіді, редагований посади). Якщо вам потрібна більш допомога, будь ласка, відкрийте новий потік для цього нового випуску.

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •