Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 18 з 18

Тема: Посилання Форум = несправність

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від moman View Post
    Ok-спасибі! Я постараюся це, але в мене є ще одне питання.

Чи можна просто відключити переклад цих областях і мають посилання правильно вказують на URL? У мене є передчуття, що розділ про який йде мова, не буде перекладати як це не плагін VBulletin (це тільки запити DB окремо).
    Вона не повинна бути VB плагін - це просто повинні бути сторінки, згенерованої VB. Подивитися на нашій головній сторінці, Завантажити або Купити розділи - ті, які не зроблені будь плагін, але породжуються VB. Так що відповідний шаблон включає в себе global.php і так далі. Так такі сторінки можуть бути легко переведені в так, як я описав вам.

Я постараюся це з Htaccess файл, але п'ять баксів каже, що це не буде працювати. Розділ про який йде мова, не обов'язково потрібен переклад на всіх, тому що це суто технічний, так що я просто хочу, щоб обійти помилку в vBET, яка переводить зовнішні посилання, які не обов'язково є частиною VB.
    Я перевірив ваш сайт. Вона працює нормально - просто зайдіть на ваш форум, поставити деякі переклад і подивитися, що відстеження не додається в lensreviews ...

Я застосував Htaccess правил, як зазначено в ридми.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    У той час як Сторінка не знайдена - PentaxForums.com

Тому, давайте просто прийняти просте рішення і зберегти себе головний біль:

Як я можу запобігти форум посилання з перекладом?

В даний час Pentax Об'єктиви Огляд та специфікації бази даних - Головний індекс (Лінк) переписується в http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Я хочу, щоб посилання залишаються незмінними.
    Я чітко написав, що сайт повинен бути породжений VBulletin, щоб мати можливість перевести його.

Крім того - я не бачу, що ви писали. Я був там і посилання на lensreviews не змінюється. Будь ласка, дайте мені точну посилання на сторінку, де я можу побачити цю непрацюючої посиланням.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Будь ласка, дайте мені точну посилання на сторінку, де я можу побачити цю непрацюючої посиланням.
    До PentaxForums.com - Pentax Фотографії Форум і натисніть Obiektyw Pentax Specyfikacja я weryfikacja danych (Це в 4-ої категорії). Ви отримаєте 404.

Тим не менш, ця ж посилання в панелі навігації (перша позиція під кнопкою «Відгуки») і ви не отримаєте 404.

Дякуємо за вашу допомогу. Я все ще думаю, що ми не на тій же сторінці, оскільки, що саме проблема в тому, так що не соромтеся, дайте мені знати, якщо вам потрібно пояснення причин. Ще один раз, проте, проблема в тому, що

mysite.com / lensreviews / переписується на mysite.com / форум / PL / lensreviews, коли він проходить через форум посиланням.

Я поклав простору так, щоб URL не розбирається.

Я вважаю, швидке рішення це було б використовувати в vBSEO "Змінити" Форум Посилання »з прямими посиланнями на цільовий URL". Однак, як я використовую хіт стеження за моєю зовнішні посилання, таким чином порушить цю систему.

Таким чином, відповідно до мого пост вище, давайте знайдемо правильне рішення цієї проблеми.

До PentaxForums.com - Pentax Фотографії Форум і натисніть Obiektyw Pentax Specyfikacja я weryfikacja danych (Це в 4-ої категорії). Ви отримаєте 404.

Тим не менш, ця ж посилання в панелі навігації (перша позиція під кнопкою «Відгуки») і ви не отримаєте 404.

Дякуємо за вашу допомогу. Я все ще думаю, що ми не на тій же сторінці, оскільки, що саме проблема в тому, так що не соромтеся, дайте мені знати, якщо вам потрібно пояснення причин. Ще один раз, проте, проблема в тому, що

mysite.com / lensreviews / переписується на mysite.com / форум / PL / lensreviews, коли він проходить через форум посиланням.

Я поклав простору так, щоб URL не розбирається.
    Тепер я це бачу. Ті два посилання, які ви пишете не те ж саме. Одним з них є точним - другий є перенаправлення, а мова йде саме тут.

Це з перенаправлень йде:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Так ось vBET додає мову, тому що ви починаєте в якості посилання на форум і у вас є переклад відстеження. Тоді Ви зробили 2 перенаправлення, і кожен раз vBET додає переклад стеження.

Швидке рішення проблеми для Вас нижче (не перевіряв - так зробив копію файлу і дайте нам знати це працює). Крім того - ви повинні переналаштувати форум йти туди, куди ви хочете в першу перенаправлення, якщо це можливо.

Швидке рішення проблеми. Відкрити файл vbenterprisetranslator_seo.php, знайдіть рядок:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    і замінити його на:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Востаннє редагувалось vBET; 25-12-09 в 18:02.

Спасибі! Я змінив код небагато, але це дійсно працює. Спочатку я повинен був поставити "PENTAX-об'єктив-огляд специфікації баз даних для strpos, але я також змінив його на" огляду ", як у мене також є PentaxForums.com сторонніх Pentax Об'єктиви Огляд База даних - Головний індекс , Який був перенаправлені помилково.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Отже, тепер обидва / lensreviews / і / userreviews / перенаправляється належним чином.

Ще раз спасибі!

Спасибі! Я змінив код небагато, але це дійсно працює. Спочатку я повинен був поставити "PENTAX-об'єктив-огляд специфікації баз даних для strpos, але я також змінив його на" огляду ", як у мене також є PentaxForums.com сторонніх Pentax Об'єктиви Огляд База даних - Головний індекс , Який був перенаправлені помилково.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Отже, тепер обидва / lensreviews / і / userreviews / перенаправляється належним чином.

Ще раз спасибі!
    3.3.0 має додатковий параметр "Ігнорувати URL" - він буде тримати обрали URL-адрес з перекладу стеження. Будь ласка, перевірте його

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •