Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Я звертаюся до Google Translate, але спочатку потрібна допомога з vBET

Default Я звертаюся до Google Translate, але спочатку потрібна допомога з vBET

Я роблю звернення до Google Translate (API доступу Зверніть увагу - Google Code), Але я не знаю, як відповідати на їхні запитання, в тому числі такі. Не могли б ви допомогти з відповідями, щоб я міг займатися безпосередньо з Google?

"IP-адреса вашого сервера, який робить запити?" - Це мій сервер, який робить запит?
    "Ви використовуєте API серверних або в JavaScrip?" - Я не знаю, як відповісти на це
    "Якщо ви використовуєте на стороні сервера, що є HTTP referer, що використані в запиті?" - vBET використовує це?
    "Будь ласка, введіть адресу, за якою у вас є API реалізовані", - мені надати Google зі своїм URL?
    "Ви впевнені, що ваші запити включати ключ API, дійсний HTTP referer та userip параметром (на стороні сервера запитів)?" - vBET робить це?

Пенсіонер;)

1) Так, це IP вашого сервера
    2) Ви використовуєте API на стороні сервера
    3) Це URL на вашому переведення частини
    4) URL ех (без *)
    API Google для 1 - wihout ключ:
    і для API Google v2: HT * TPS: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & форматі HTML = & д = вітати і цільових = р

Спасибі! Я тільки що відправив свої звернення до Google.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Якщо вам знадобиться додаткова допомога тут просто написати Ми також були б дуже раді, якщо робота Google v1 до закриття без таких сюрпризів, але це залежить від Google ...

Text automatically translated from: Russian to: Ukrainian
    Translated text
    brubrosВи отримали відповідь від Google? відновити роботу API?
    Original text
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 12-10-11 в 10:17.

Ми не знаємо, чи burbos отримав відповідь. Наш власний досвід - Google перший відправити повідомлення про блокування, але ми думаємо, що нарешті вони зрозуміли, що є деякі помилка, тому що кожен був заблокований, тепер у нас є, це розблокували, (ми навіть не написав там) і тепер Якщо обмеження досягнуто ми просто отримати відповідь з інформацією про досягнута межа. Так що для нас Google доступна після блокування без будь-якого втручання на нашому боці. Будь ласка, просто перевірити прямо зараз googletest на форумі.

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test G API V1<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $result curl_exec($connection);
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    ?>

Починаючи пробний переклад G API V1
    Результат тесту: {"responseData": нульова ", responseDetails": "Підозрюваний Умови надання послуг Зловживання см. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Випробування про помилку:

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $time microtime(true) * 1000;
    $result curl_exec($connection);
    $time microtime(true) * 1000 $time;
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    echo 
    'Connection time (ms): '.$time;
    ?>

Починаючи пробний переклад
    Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нульова ", responseStatus": 200}
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 148.76098632812

-
    Text automatically translated from: Russian to: Ukrainian
    Translated text
    Це призводить до мого сайту для двох версій сценарій googletest.php
    Original text
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 13-10-11 в 10:20. Причина: редагувати BBcode

Пенсіонер;)

Будь ласка для будь-якого питання відкрити нову тему, ми будемо раді допомогти вам

Коротко про ваше Останнє повідомлення Vetall - код це ж за підключення. Відмінності є лише в повідомленнях на вашому боці, і 2 код також показує час з'єднання. Так що різниця у відповідях не тому, що використовувати 2 різні сценарії, але тому, що ті, де працювати у різний час.

Якщо вам потрібна додаткова допомога, про це потім просто як Радек писав - будь ласка, відкрийте новий потік.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •