Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Я звертаюся до Google Translate, але спочатку потрібна допомога з vBET
Я роблю звернення до Google Translate (API доступу Зверніть увагу - Google Code), Але я не знаю, як відповідати на їхні запитання, в тому числі такі. Не могли б ви допомогти з відповідями, щоб я міг займатися безпосередньо з Google?
"IP-адреса вашого сервера, який робить запити?" - Це мій сервер, який робить запит?
"Ви використовуєте API серверних або в JavaScrip?" - Я не знаю, як відповісти на це
"Якщо ви використовуєте на стороні сервера, що є HTTP referer, що використані в запиті?" - vBET використовує це?
"Будь ласка, введіть адресу, за якою у вас є API реалізовані", - мені надати Google зі своїм URL?
"Ви впевнені, що ваші запити включати ключ API, дійсний HTTP referer та userip параметром (на стороні сервера запитів)?" - vBET робить це?
1) Так, це IP вашого сервера
2) Ви використовуєте API на стороні сервера
3) Це URL на вашому переведення частини
4) URL ех (без *)
API Google для 1 - wihout ключ:
і для API Google v2: HT * TPS: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & форматі HTML = & д = вітати і цільових = р
Якщо вам знадобиться додаткова допомога тут просто написати Ми також були б дуже раді, якщо робота Google v1 до закриття без таких сюрпризів, але це залежить від Google ...
Ми не знаємо, чи burbos отримав відповідь. Наш власний досвід - Google перший відправити повідомлення про блокування, але ми думаємо, що нарешті вони зрозуміли, що є деякі помилка, тому що кожен був заблокований, тепер у нас є, це розблокували, (ми навіть не написав там) і тепер Якщо обмеження досягнуто ми просто отримати відповідь з інформацією про досягнута межа. Так що для нас Google доступна після блокування без будь-якого втручання на нашому боці. Будь ласка, просто перевірити прямо зараз googletest на форумі.
<?php echo "Starting translation test G API V1<br/>\n"; $connection = curl_init(); curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome'); curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)'); //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $result = curl_exec($connection); echo 'Test result: '.$result."<br/>\n"; echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n"; curl_close($connection); ?>
Починаючи пробний переклад G API V1
Результат тесту: {"responseData": нульова ", responseDetails": "Підозрюваний Умови надання послуг Зловживання см. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Випробування про помилку:
Починаючи пробний переклад
Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нульова ", responseStatus": 200}
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 148.76098632812
-
Востаннє редагувалось r.dziadusz; 13-10-11 в 10:20.
Причина: редагувати BBcode
Коротко про ваше Останнє повідомлення Vetall - код це ж за підключення. Відмінності є лише в повідомленнях на вашому боці, і 2 код також показує час з'єднання. Так що різниця у відповідях не тому, що використовувати 2 різні сценарії, але тому, що ті, де працювати у різний час.
Якщо вам потрібна додаткова допомога, про це потім просто як Радек писав - будь ласка, відкрийте новий потік.