Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: Дуже дивне запитання

Default Дуже дивне запитання

Хоча я мав деякі навантаження на сервер на сервер, раптом я отримую попередження від VB, що в мене неповна поля профілю для заповнення. , Які звучать дійсно дивно, так як я не маю ніякого поля, так як всі були вже заповнені.

я йду в кабінеті, і я бачу, що був поміщений у моїй "про мене" було змінено на італійському. На початку я думав, що я не зламають або щось, мій господар розглянуті, але не впізнати, а потім я перевірив, що це слово в італійському засобами, і це перекладається термін того, що я вже мав у своєму профілі.

це дуже дивно, бо здається, що як-то це було викликано vbet. я не знаю, чому, і я дійсно турбують, щоб дізнатися, що такі речі могли вплинути на інші дані, теж. Найбільш дивна річ, хоча, це те, що я був кешу бази даних відключений.

будь-які ідеї, що відбувається?

Міхал Podbielski (vBET штабу)

vBET не повинні змінювати ваші дані. vBET не переводять інформацію, яка приходить поштою. Може бути, ви зробили переклад інформації - в цьому випадку Ви надіслати ці дані на сервер і vBET не змінюються POST інформація так було до БД. Це всього лише гіпотеза. І тиждень гіпотеза, бо vBET не переводять значення всередині поля введення ... Так насправді єдина причина, я бачу це зараз, що такі дані були відправити на сервер.

У цей момент я не впевнений, я розумію вас добре. Тому, будь ласка, дати точну інформацію:
    - На якій сторінці ви бачите ці дані (URL)
    - Що це ім'я поля
    - Ви можете відтворити проблему?

Ми перевіримо це після того як ми будемо впевнені, що потрібно перевірити

USERPROFILE поле "Про себе" цей був змінений. Я щось там написано, то чомусь я отримав попередження, що в мене є неповне поля профілю, хоча всі вони були заповнені. Потім я йду, щоб побачити і я бачу, що в цьому профілі поле "Про себе" вхід був по-італійськи: /

я також бачив, що деякі не англійських символів, де змінено на ?????????? наприклад, в мета-опису: /

ОТЖЕ, - ви в змозі відтворити це? Чи правильно я розумію, що я повинен змінити профіль на перекладеної сторінки і спровокувати формі помилки, після чого він буде переведений? Так? Будь ласка, дайте мені в балах, що робити - ми будемо працювати для відтворення на наших форумах тест і виправити її
    Востаннє редагувалось vBET; 25-09-11 в 22:21.

Quote Повідомлення від tsak76 View Post
    я також бачив, що деякі не англійських символів, де змінено на ?????????? наприклад, в мета-опису: /
    Чи є це те ж питання - профіль редагування чи щось інше? Для нового випуску ласка, відкрийте новий потік і дати більше інформації

Пенсіонер;)

Я спробував відтворити цю проблему в нашій тестовій форуму шляхом редагування / збереження / переклад даних в "про мене", але я не зміг це зробити. Шкода, що я повинен мати більше підказок

Пенсіонер;)

Немає відповіді, вважають його вирішити, якщо у вас є які-небудь питання з цієї теми будь ласка, запитайте, я буду знову його відкрити, для будь-яких інших питань, будь ласка, відкрийте новий потік

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •