Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Проблеми з назвами переведені мета нитка

Default Проблеми з назвами переведені мета нитка

Деякі з моїх мета-назви стають все перепутались, їх задом наперед.

Це відбувається тільки на деяких сторінках, ось приклад.
    Теми повинні прочитати - Різьба назва - форум / Назва категорії - Рада / Форум ім'я

Але саме на поганий приклад - Форум / Категорія назва - Рада / Форум ім'я - різьба ім'я.
    Востаннє редагувалось vBET; 17-08-11 в 07:49. Причина: Виправлено BBCode

ігнорувати ігнорувати

ігнорувати ігнорувати

інший переплутано назва;

Слід читати;

Code:
    Lütfen Yardım - Benim Hijack Giriş nasıl analiz - Virüs, Spyware ve Güvenlik - Bilgisayar Suyu
    Зверніть увагу, це відбувається на багатьох мовах.

Дякуємо.
    Востаннє редагувалось vBET; 17-08-11 в 07:48. Причина: виправлені BBCode

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Що ви розумієте під мета назви?
    У вас немає мета назви. Ви використовуєте мета для:
    - Content-Type
    - Генератор
    - Ключові слова
    - Опис

Тому, будь ласка, вказати, що саме ви розумієте під мета титул? Це тег заголовка? Або щось ще? ...

Коли я кажу, мета назви, я маю на увазі мета назви, так, тег заголовка, як я ясно показав у своє повідомлення, сторінки звання!

<title> тут </ TITLE>

Ми не розуміли раніше, тому що мета теги <meta> засобами HTML. І мета різні контексти - так само, як я покажу вам, які мета ви дійсно використовуєте на вашому форумі. Ви не використовуєте мета з назвою контексті. Назва та мета-тегів це різні речі.

Про питання - немає ні одного питання - все в порядку. Це, як припускають, щоб бути - це як Google переводить його:
    Tłumacz Google

Будь-яка ідея, чому деякі сторінки зробити це, а інші ні?

Дякуємо.

Кожна сторінка має іншу назву, так що Google переводить його по-різному. Просто це. Це автоматичний переклад, і ми не знаємо, як Google algorisms працюють. Так просто і тільки пояснення - це тому, що це різні переклади.

Зверніть увагу, що ми плануємо додати в vBET можливість встановити власний переклад. Це не заплановано, але це знаходиться на нашому TODO список. Так що, коли вона буде доступна людям з відповідними правами зможуть встановлювати власні кращого перекладу в обраному місці.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •