Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 12

Тема: Будь ласка, перевірте мій форум це нормально?

Arrow Будь ласка, перевірте мій форум це нормально?

Привіт .... бос

1) Будь ласка, перевірте мій форум, це нормально мій форум (cutimalaysia.my) інтегрувати правильно з vbtranslator після я оновлення до нової версії?

2) Мій хостинг-провайдера скаржитися мені, моїй базі даних стають більше після того, як використовувати плагін. Як вирішити цю проблему?

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Привіт

1. Коли я не ваш форум прямо зараз я бачу тільки порожні спілкуватися. Це як форум закритий, але без повідомлень ... Будь ласка, підтвердіть, що форум живий і включений.
    2. Звичайно, це - тепер у вас набагато більше контенту прямо зараз. Кожен переклад в кеш. Ви можете вимкнути кеш бази даних, але це не рекомендується. Завдяки кешу переклади набагато, набагато швидше.

Thumbs up

Привіт босові
    ласка, перевірте ще раз мій форум

1) це vbtranslator повністю функціонально на мій форум з якою-небудь сумнівів проблема?

2) це мій форум після оновлення до нової версії функції належним чином з іншими плагін?

3) я розміщую URL, як це для Форум основного домену ==> Cutimalaysia.my / форум без http:// це нормально? \\

4) Яка інформація я повинен поставити тут? Форум каталогу ==>??

5) URL відстеження поза форумом каталозі. Я поставив да. Чи так це?

P / S: Дякую за ваше майбутнє пояснення.

Ваш форум не працює в даний момент:
    Warning: require_once (/ головна / Maximus / public_html / vb_dir.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в / головна / Maximus / public_html / content.php в рядку 2

Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ головна / Maximus / public_html / vb_dir.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP) в / головна / Maximus / public_html / content.php в рядку 2
    Це НЕ vBET питання - ви не пропустите необхідні vb_dir.php файл ласка, виправити її.

Про ваші запитання:
    1. Не можу сказати, коли ваш форум не працює. Я можу перевірити це правило, після ви фіксуєте, що ваш форум знову працює

3. Не можу сказати, тому що ваш форум не працює. Чи використовуєте ви піддоменів у вашому форумі?
    4. Я не знаю, тому що ваш форум не працює. Якщо ви використовуєте форум підкаталог на форумі URL, то ви поклали форум каталог. Зрозуміло, що описано в описі параметра.
    5. Я не знаю, тому що ваш форум не працює. Ви хочете перевести всі сторінки поза форумом каталогу? Якщо так ніт повинна бути включена, якщо ні - відключити його.

PS. Я знаю, це було не пояснення ви очікували - якщо я побачу робочого форуму я не можу сказати вам подробиці. Дозвольте мені знати, коли це буде працювати.

Thumbs up

Ха-ха ... sorry2. Я роблю пошук несправностей вчора

Привіт босові
    ласка, перевірте ще раз мій форум

1) Я бачу тільки певною мовою, який я вибрати для використання перевести працюють, але стати мудрим, коли я натискаю на іншій вкладці, як вдома вкладка для прикладу.
    Для повної моєї vbtranslator не працює належним чином. Як вирішити цю велику проблему?

2) Так. Я використовую cutimalaysia.my / форум на моєму місці VBulletin форуму. І vabdvanced CMPS в якості головної сторінки, cutimalaysia.

3) Для кеш-пам'яті vBET (BETA). Яка не є кращий і рекомендується? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: Дякую за ваше майбутнє пояснення.

OK. Форум працює зараз, а не переклади. Як я бачу, переклади посилання не праві / форум / встановлений там два рази ... Отже, ви неправильні налаштування.

Я думаю, що найпростіший спосіб буде полягати в PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP. Тоді я можу перевірити його на місце.

1) Будь ласка, PM деталі доступу ми перевіримо вашу конфігурацію.
    2) Ще є щось неправильно у вашій конфігурації, тому зв'язків для перекладу під прапорами розбиті - подвійний / форум /
    3) Ми не пропонуємо будь-якої приватне рішення - ми не робимо рекламу для тих, кеш технологій. Ви можете знайти краще рішення для вас. Майте на увазі, що деякі з цих рішень не тільки в кеш, а й перед-компіляторів, що робить ваш PHP набагато швидше - детальніше ласка, перевірте ці технології у своїх сторінках чи форуми, присвячені для PHP

Дякуємо за доступ деталей.

Проблема з непрацюючі посилання через вашу неправильної конфігурації. Для параметра Форум каталогу, Ви встановлюєте (без пробілів)
    Http: / / cutimalaysia. My / форум
    Там, де чітко описані:
    Якщо ваш форум не пов'язана з областю, але це в якийсь каталог, який входить в URL, то ви повинні встановити його тут. Установити з '/' на початку і без будь-яких '/' в кінці, тобто '/ Форум"
    Ви навіть маєте є наочний приклад ... Тому, будь ласка, поставити там відповідне значення - для вашого форуму це / Форум

Крім того - чому ви встановити будь-яке значення Форум основного домену? Чи використовуєте ви піддоменів у вашому форумі? Якщо так - будь ласка, дайте мені хоча б один приклад з піддоменів, що використовуються на вашому форумі. Якщо ні, то будь ласка, чистий значення цього параметра. Це чітко описані:
    Встановіть його тільки якщо Ви використовуєте піддоменів у вашому форумі.
    Також - Ви не встановили відповідні правила. компанія .htaccess файл в каталозі вашого форуму. Це необхідно, якщо ви хочете використовувати SEO посилань. Тут ви знайдете точні інструкції для цього: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Крім того - коли форум переклад буде вже працює (в першу чергу перевірте його перед відходом до подальші кроки), необхідно зробити ще 2 речі:
    1. Інтеграція vBSEO для перекладу посилання (див. readme.html в vBET пакет для інструкцій)
    2. Дозволити переводити сторінки поза форумом каталогу (головній сторінці знаходиться за межами і тому що це не форум він потребує спеціальної інтеграції) - тут ви знайдете інструкції як це зробити: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546

Незабаром - ви не зробили необхідних кроків. Зверніть увагу, що ми дамо вам ніяких відповідей тут безкоштовно - так що ви можете зробити це самостійно абсолютно безкоштовно. Проте, якщо ви відчуваєте, що це не ваш район, то ви можете заплатити нам $ 30 для інтеграції: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Якщо ви хочете зробити це самі - всі інструкції надаються, будь ласка, просто парою точно заданим інструкціям. Також, будь ласка, повідомте нам, коли ви закінчите і описувати результати.

Що таке поступ? Чи потрібна вам інші підказки?

Надіслати ПЛ та електронної пошти - все ще чекає відповіді. Ваші рішення вже описані - будь ласка, пором тих, і дати відповідь про результати.

Ви досі конфігурації зазнав краху, і ми до цих пір не отримав жодної відповіді від вас. Я просто відправити вам повідомлення, ваш форум. Ми дійсно хочемо, щоб допомогти вам

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •