Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 6 з 6 FirstПерший ... 456
Результати 51 до 56 з 56

Тема: Google Translate API відключений або буде платити? Не важливо - vBET підтримує і інші інтерфейси

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Звіти доступні тільки для Google Translation API v2. Для v1 не є і цей API буде закрито 1 декабря 2011, так що немає сенсу що-небудь зробити в цій галузі.

У це визначення мови момент підтримується тільки Google Translation API (стенд версії). Ми можемо додати також підтримку Microsoft - ми не зробили ще, тому що ми бачимо деякі питання тут. Microsoft Переклад API підтримує менше мов, тому якщо у вас буде включено більше мовами (ті, підтримується тільки Google), то Microsoft API переклад буде не в змозі виявити мовою. Отже, іншими словами - ми можемо додати підтримку Microsoft Переклад визначення мови API, але ви можете використовувати його тільки тоді, коли ви використовуєте тільки для мов, підтримуваних Microsoft. Якщо ви використовуєте одну мову більше, ніж Google необхідно використовувати, в іншому випадку виявлення не буде працювати для мов, не підтримуваних Microsoft. Це причина, чому ми не додати його з самого початку - це ускладнює конфігурацію. Звичайно, зараз ми розуміємо, що багато клієнтів будуть дотримуватися тільки вільні переклади тому ми додамо підтримку для виявлення мови Microsoft.

Існує ніякого поспіху тут - до тих пір, як Google Translation API v1 працює, Ви все одно можете мати вільний визначення мови. Отже, спочатку ми підемо на нову версію vBET3.x і додати туди підтримку інших API перекладу. Тоді ми будемо дупу підтримка визначення мови Microsoft.

ПРИМІТКА: на даний момент в vBET4.x за допомогою Microsoft для перекладу і вільний Переклад Google API v1 для виявлення. Тому вам не доведеться чекати з комутації. Визначання мови працює окремо - незалежно від того, що конфігурації для перекладу.

Востаннє редагувалось vBET; 03-09-11 в 13:08. Причина: опечатка

Ух ти, схоже, Microsoft підтримує тільки 37 мовами в той час як Google підтримує 53 - це те, що правильно?

Ви праві, що Microsoft API, здається, не бути настільки ж вишуканою, як Google.

Зараз я використовую API наступним чином:

Але якщо є закодовані \\ п \\ т або \\ т в тексті, здається, API кричить на вас. Який найбезпечніший спосіб кодування $ текст? Прямо зараз я роблю:

str_ireplace (масив ('% 0D', '% 0A', '% 09'), масив ('','',''),$ translationURL);

але це, здається, не вистачить на вершині UrlEncode. URL API Google була більш елегантний, як ми не повинні турбуватися про лапках, або.

Ви VBulletin 4.x? vBET 4.x вже підтримує Microsoft перекладу і вам не доведеться робити які-небудь зміни в код.
    vBET3.x буде підтримувати його в наступному випуску. І справді в Microsoft Переклад API ми повинні дбати про торт деякі спеціальні символи - це частина коду форми vBET4.x обробки Microsoft Переклад API:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

Ні, я використовую 3.8, так що мені доведеться почекати і подивитися

Навіть при тому, що заміна Я отримую питання на текст, який містить лапки. Тим не менше, для більшості сторінок, все працює.

Я сподіваюся, що Microsoft додає підтримку більшої кількості мов!

Quote Повідомлення від moman View Post
    Ні, я використовую 3.8, так що мені доведеться почекати і подивитися

Навіть при тому, що заміна Я отримую питання на текст, який містить лапки. Тим не менше, для більшості сторінок, все працює.

Я сподіваюся, що Microsoft додає підтримку більшої кількості мов!
    Новий vBET3.x-реліз повинен бути в цьому місяці У vBET4.x, що вже працює з деякого часу тому помилки повинні вже вирішена. У всякому разі це буде випущений як бета-версія по-перше, з-за кількістю змін.

Звучить непогано!

Для часу, якого я, здається, мають фіксовані питання з перекладачем Microsoft. Виявилося, що 22% (в кодуванні лапок) в URL, різьбових речі так, я просто видаляючи їх повністю.

Наприклад,

Буде скаржитися лапки, але

відмінно працює

Стр. 6 з 6 FirstПерший ... 456

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •