Як я вже писав Вам в лічку, ми ще не знаємо, в чому причина цього питання на вашому форумі. Проте я зробив деякі зміни в vBET код в цій галузі. Зараз vBET буде обробляти групи користувачів тільки тоді, коли деяких груп змінилася або коли користувач chanes мову за замовчуванням. Таким чином, в гак він додається умова:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Я поняття не маю, це допоможе вашим питанням, оскільки ми не знаємо, які його причини. У всякому разі не виключено, що це допоможе. Як я вже писав Вам в PM, у вашій історії змін часто груп користувачів від особи колонка була очищена - може бути, бо ті, де не завантажуються з бази даних на всіх. При цьому умови в таких випадках vBET нічого не робить, тому що на стенді випадках, коли користувач змінює дані СР користувача або адміністратора на панель адміністратора, то групи користувачів завантажені.
Ця інформація буде включена в наступний випуск, тому, будь ласка, перевірте його. Якщо він не буде працювати, то вам відключити гачок знову, і ми зробили дослідження ще раз.
Будь ласка, підтвердіть, після оновлення, що це допомагає.
EDITED - це підтвердив. Для швидкого вирішення, будь ласка:
1. До Панель адміністратора -> Модулі та продукція -> Менеджер плагінів
2. Знайти гак імені Встановіть відповідну групу мову за замовчуванням для гачка userdata_presave і натисніть Редагувати для нього
3. Додати на початку коду:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Додати в кінці коду:
5. Збережіть його