Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 20 з 20

Тема: Після поновлення rankbadges отримує відвезли.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Усього близько код групи користувачів у вас у файлі / Входить / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Існує тільки одна функція, яка використовується в якості реакції на VBulletin логіки (для підйому: userdata_presave) І ім'я функції vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 матчів).

Інші дві функції у файл, який вносить зміни використовуються для видалення vBET групи користувачів протягом vBET деінсталяції і ніде більше.

Так якщо це неправильно, тому що. компанія, то вона може бути тільки через функції vbet_changeDefaultLanguageGroup. Ніщо інше не робить ніяких змін на групи користувачів.

Так що якщо ви хочете відключити його, то найпростіше просто відключити "Встановити відповідний мови за замовчуванням Група" плагін. Але це буде відключити автоматичну ручку для vBET груп. Так що якщо ви хочете, щоб ті також бути видалені тільки видалити його, панель адміністратора.

Ми рекомендуємо просто відключити плагін в першу чергу. Якщо знайти рішення своєї проблеми зникнуть, то ми можемо перевірити його ще раз (ми перевірили це вже в два рази), до цих пір у нас одне і те ж - ми не знаємо, як відтворити проблему.

Також Ви можете перевірити інші плагіни для гачка userdata_presave і змінити порядок виконання для виконання перед/після від vbet плагін.
    Востаннє редагувалось vBET; 06-06-11 в 20:41.

Після відключення цього плагіна, і працює без неї протягом приблизно 48 годин в даний час, у мене не було цього питання ще раз. Так що я думаю, було б розумно припустити, що це тому, що vBET додані й додаткові групи користувачів, і якщо у вас є декілька вже, чомусь інші отримує забрали з деякими хрон працює. лол, що звучить дещо розпливчасто я знаю, але без плагінів це все знову добре.

ОТЖЕ, - ми перевіримо ще раз. Це було єдине зміну, що ви зробили - відключити плагін? Хіба vBET групи користувачів як і раніше на вашому форумі або ви видалили ті? Що таке точну версію вашого vBulettin (ми хочемо подивитися близько не тільки в нашому коді, але і в гак навколишнього середовища)?

Так, це єдина зміна, я зробив. І я взяв кліщами з групи користувачів для vBET. Але вони все ще там же. Є простий спосіб, щоб видалити їх? Тому що вона займає багато місця.

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    І я взяв кліщами з групи користувачів для vBET.
    Що це означає? Ти що?

Про видалення від vbet груп - ви можете зробити це за допомогою адмінки Ср у инетернете потрібне, або, виконуючи функцію vbet_removeDefaultLanguageGroups від / Входить / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Будь ласка, зверніть увагу, що якщо ви видалите ці ми будемо не пиво подивитися ближче на питання, тому що це відбувається тільки на вашому форумі.

Що це означає? Ти що?
    Я вибраний з групи користувачів vBET. Як при виборі користувачем в ACP вона матиме тик / знака скажімо, «іспанська» як додаткові групи користувачів. Це я знято.

Як я вже писав Вам в лічку, ми ще не знаємо, в чому причина цього питання на вашому форумі. Проте я зробив деякі зміни в vBET код в цій галузі. Зараз vBET буде обробляти групи користувачів тільки тоді, коли деяких груп змінилася або коли користувач chanes мову за замовчуванням. Таким чином, в гак він додається умова:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Я поняття не маю, це допоможе вашим питанням, оскільки ми не знаємо, які його причини. У всякому разі не виключено, що це допоможе. Як я вже писав Вам в PM, у вашій історії змін часто груп користувачів від особи колонка була очищена - може бути, бо ті, де не завантажуються з бази даних на всіх. При цьому умови в таких випадках vBET нічого не робить, тому що на стенді випадках, коли користувач змінює дані СР користувача або адміністратора на панель адміністратора, то групи користувачів завантажені.

Ця інформація буде включена в наступний випуск, тому, будь ласка, перевірте його. Якщо він не буде працювати, то вам відключити гачок знову, і ми зробили дослідження ще раз.

Будь ласка, підтвердіть, після оновлення, що це допомагає.

EDITED - це підтвердив. Для швидкого вирішення, будь ласка:
    1. До Панель адміністратора -> Модулі та продукція -> Менеджер плагінів
    2. Знайти гак імені Встановіть відповідну групу мову за замовчуванням для гачка userdata_presave і натисніть Редагувати для нього
    3. Додати на початку коду:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Додати в кінці коду:
    PHP Code:

5. Збережіть його
    Востаннє редагувалось vBET; 01-07-11 в 01:27.

ОК, я модернізував зараз, і буде перевіряти, якщо я все ще є ця проблема. Я дам вам знати. Дякуємо.

Після запуску з оновленням протягом більше 2 днів тепер, і без відключення, що плагін або що-небудь ще, у мене не було цього питання ще раз. Тому я думаю, можна з упевненістю сказати, що ваші виправлення зробили свою справу. Ще раз спасибі Міхал. Реальні велике спасибі! Я знаю, що це питання було лише в даний час на моєму форумі, і я щиро ціную зайву милю, ви пішли, щоб допомогти мені в цьому!

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

спасибі за це підтвердження

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •