Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 20

Тема: Після поновлення rankbadges отримує відвезли.

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Exclamation Після поновлення rankbadges отримує відвезли.

Я зараз величезні проблеми з моїм членам. Після оновлення все продовжує звільняти їх додаткової rankbadges. Ці отримати додані вручну в якості додаткових груп. Але в той момент хрон працює оновити ряди все втрачає, введені вручну з них. Цього не відбулося до цього оновлення.

Будь ласка, порадьте!

Дякуємо.

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Привіт. До цього оновлення vBET не використав груп взагалі. vBET4.3.0 версія офіційно вважається нестабільною бета-версія, так що проблем з новими functionalisies може трапитися. Вибачте за проблеми, ми будемо працювати, щоб вирішити цю проблему.

Будь ласка, дати більше інформації про rankbadges. Це основні функції VB або від мода? У стенді випадках - де знайти? Які хрон завдання видаляє його? Чи має це вплине на інші додаткові групи користувачів або тільки тих, які стосуються rankbadges? Це відбудеться, коли хрон завдання виконується за vBET dissabled?

Це просто встановити як групи користувачів за умовчанням форуму. Звання і т. д. Ні мод. Я дійсно не розумію, чому vBET тепер використовує групи користувачів?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Які хрон завдання видаляє його? Чи має це вплине на інші додаткові групи користувачів або тільки тих, які стосуються rankbadges? Це відбудеться, коли хрон завдання виконується за vBET dissabled?

Якщо це VB за замовчуванням варіант - будь ласка, напишіть, які налаштування мені потрібно встановити, щоб repoduce його на моєму тестовому форумі? Якщо ви описати це для мене - я постараюся зробити такі ж результати, як ви.

Спасибі

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    Це просто встановити як групи користувачів за умовчанням форуму. Звання і т. д. Ні мод. Я дійсно не розумію, чому vBET тепер використовує групи користувачів?
    Це було запропоновано тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Я розумію, що це величезна проблема для вас. Щоб зробити його якомога швидше, будь ласка, просто мені PM ваші деталі доступу до панелі адміністратора і FTP. Також, будь ласка, скажіть мені, які саме групу, я можу додати тут і яких саме завдань Cron (по імені) я повинен бігти, щоб побачити проблеми. Я буду перевірити і виправити її на місце - це дасть швидкий результат. Я буду звертатися з цим особисто і зробити це сьогодні, якби ви вислати мені детальну досить швидко (я буде доступна протягом 4-5 годин більше сьогодні, 1 година перерва зараз). Якщо ви не хочете розділити свої дані доступу, тоді ще мені потрібно детально описано, як настроїти наш тестовий форум, щоб побачити ефект.

Також ще одне питання, щоб зрозуміти питання правильно - це групи користувачів видаляються (так групах зникають з форуму), або просто призначення користувачеві групах зникає. Таким чином, ви повинні додати групи користувачів ще раз або призначити користувачеві групу, ще раз?

Оновлення користувача чини і звання хрон видаляє його. З vBET відключив його в порядку.

Як це пояснити? Хм

Я створив чимало додаткових груп користувачів, і це також отримує rankbadge (які пов'язані з групи користувачів) Тепер здається, що, коли є більше ніж один або два додаткових груп користувачів добавлена (вручну) до члена, коли хрон працює, він приймає їх вручну додані ті ж.

Сподіваюся, ви розумієте.

Тепер це стає величезною проблемою для мене. У мене є більш ніж 50 000 членів, і ви повинні зрозуміти, що я повинен вручну додати ці групи користувачів щодня в цій стадії. Чи немає спосіб для мене, щоб вручну відключити цю групи користувачів vBET тепер додає? Я навіть не розумію, чому ви зробили це!?

Завдяки Міхал. PM відправлені.

Що я бачу отримання вивезений хрон мій "Легенда" та Групи «Xtreme '/ рядах. Я дійсно не знаю, як пояснити це. Я сподіваюся, що ви можете бачити на моєму форумі. Я також не зовсім впевнені, який хрон. Але кожен день, після додавання їх вручну, вони пішли знову. Так що я припускаю, що це має бути хрон поновлення usertitles і звання.

Дякуємо за допомогу!

Як я писав в PM - я перевірив всі щоденні завдання хрон на вашому форумі, і нічого не знайшли. На даний момент ми не в змозі відтворити проблему, так що ми не в змозі працювати на ньому. Крім того, як я писав вам, що дійсно doupt що vBET питання - у вас є проблема, що тільки деякі спеціальні користувачі втрачають свої групи і інші не втрачають ж групи користувачів - якщо це буде щось автоматично, швидше за все, це вплине на всіх користувачів цієї групи користувачів . Я перевірив vBET код для груп користувачів знову, і я не знайшов нічого, що може привести до цього питання. Тому, можливо, це обумовлено тим, деякі дії, що виконуються тих користувачів, - будь ласка, говоріть з ними з'ясувати, чи був будь-які спільні дії.

Незабаром - Я не вважаю, що це vBET вина, до цих пір я готовий перевірити деталі, коли ви дати нам інформацію про те, щоб відтворити проблему. Я перевірив всі щоденні завдання хрон на вашому форумі, і нічого не знайшли. Будь ласка, дайте нам більш детальну інформацію про те, щоб відтворити проблему.

Добре, протягом 2 днів, я повернувся до старих vBET. Жодна проблема в ці 2 дні. Вчора ввечері я підвищений, а сьогодні вранці мені довелося знову додати додаткові групи користувачів, принаймні 10 осіб. Це, мабуть щось робити з додатковими vBET групи користувачів в даний час також додає. Тому, будь ласка, скажіть мені, як видалити ці повністю з vBET бо я не можу продовжувати, як це. Дякуємо.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •