Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Інтеграція з reviewpost (те ж, PhotoPost)

Default Інтеграція з reviewpost (те ж, PhotoPost)

Привіт,

Я намагаюся об'єднати vbet з reviewpost. По-перше, я намагався просто робити vBetTranslatePage закликаємо виведення сторінки, але це не працювало через перенаправлення.

Потім я слідував інструкціям тут, крок за кроком:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

Тим не менше, я все ще отримую перенаправлення помилок. Я спробував це перш для PhotoPlog, а також не увінчалася успіхом. Так як мій Htaccess модифікації не вдалося, не могли б ви дати мені кілька порад?

Коренева Htaccess:

Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
    reviewpost Htaccess:

Code:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
    Я намагався ставити Htaccess доповнень і до, і після правління vbseo, але це не подіяло. Будь-які ідеї?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт

Ви впевнені, що цей мод використовувати global_complete і global_start гачок?

Ви можете дати мені URL на сторінку з цього мода, і я можу встановити його на мій тестовий форум і перевірте.

Ні, вона опускає VBulletin системи гак повністю і по суті, лише аналізує заголовок, headinclude і підпис, а потім робить свою справу.

Коли я намагався робити ручний виклик перевести сторінку або слідували інструкціям front_controller інтеграції, сторінка тільки почали перенаправлення нескінченно.

Мода знаходиться на reviewpost.com. Більшість коді / дизайн заснований на PhotoPost профі.

будь ласка, перевірте ці кроки ще раз:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

по-друге, будь ласка, дайте мені URL на сторінку з цього мода. Я перевірю це.
    Чи є цей мод безкоштовно чи ні? якщо безкоштовно - вкажіть URL до пакету цього мода.

Спасибі

Ні, це не безкоштовно, але дизайн-мудрим він використовує той же бекенда як PhotoPost.

Я перевірив ще раз і, схоже, мені потрібно буде змінити кореневої Htaccess, а також. Майте на увазі, що я спробував все це перш, ніж без толку, але я постараюся знову, як тільки у мене є більше вільного часу.

Будь-які інші загальні питання інтеграції з PhotoPost ви знали, з?

Шукаю рішення для вас. Якщо у вас є ідеї і інформація, будь ласка, напишіть тут - буде послужливо

Добре, я нарешті думав, що це один з. Я відхилився трохи від розміщені інструкції, але він працював як шарм:

1. Доданий це Htaccess:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    2. Доданий виклик цієї функції до кінця reviewpost виконання:

PHP Code:
    if(@include_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
    {
    vbet_global_complete($output);

3. редагував vbenterprisetranslator_functions_redirect.php та інвалідів перенаправлення власних каталогів:

PHP Code:
    foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
    {

$folder trim($folder);
        if (
    stripos($url$folder) !== false)
        {
            return;
        }

4. змінити / так / lensreviews / к / lensreviews / так /, і закріпити прапор URL-адрес

додані наступні функції URL покоління:

PHP Code:
    function vbet_externalConsensus($address$language)
    {
        global 
    $vbulletin;
        foreach (
    explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
        {

$folder trim($folder);
            if (
    stripos($address$folder) !== false)
            {

$address str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
                return 
    str_replace("/$folder/","/$folder/$language/"$address);
            }
        }

return 
    false;

Існує, ймовірно, більш розумний спосіб зробити # 4, але це спрацювало! Я дуже щасливий, тому що огляд розділів отримати майже 1 млн переглядів сторінок на місяць, а переклади будуть їздити ще більше відвідувачів.

Демонстрація: Pentax Anmeldelser - Pentax Об'єктиви Anmeldelser ог omfattende бази даних

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ви відповіли після тривалого періоду часу для нитка, яка була позначена як вирішити. Я не розумів, що це питання як і раніше. Вам потрібна додаткова допомога тут, або вона, нарешті, вирішена?

Я, нарешті, здогадався! Але це може бути варто того, щоб зробити цей тип інтеграції легше в майбутніх версіях vbet, як я спробував все. Htaccess зміни в FAQ, і це не спрацювало.

В даний час в теми форуму ваш URL буде / форуми / {код мови} / змісту. Для папок поза основним каталогу, те ж саме повинно застосовуватися (тобто / галерея / {код мови} / а / {langauge код} / галерея /), оскільки це спростить необхідні Htaccess модифікацій істотно інтеграції і зробити набагато легше, особливо коли мода вже називає global_complete (в даному випадку я маю на увазі PhotoPlog Pro).

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, відкрийте новий запит особливість, що Я бачу, як вона зробить таку інтеграцію простіше - це не вимагає внесення змін в основний файл Htaccess -. Тільки в одній з мод каталог.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •