Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 15

Тема: Акценти не будуть правильно відображатися ...

Режим Перегляду

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Акценти не будуть правильно відображатися ...

Привіт.

Я використовую VBulletin 4.08.

Я використовую в основному для vbet двома мовами ... Англійською та французькою мовами. У мене язик форуму за замовчуванням встановлена англійська. Тим не менш, всякий раз, коли французький повідомлень користувача, переклад відображається правильно англійською мовою. Проте, по-французьки акценти не відображаються. Замість цього, він відображає так:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Він повинен відображати приблизно так:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Мій форум налаштований для відображення обох мовах, як ISO-8859-1. Тому я не використовую UTF-8

Крім того, я дотримувався інструкції з установки дуже уважно.

Єдина зміна я зробив, щоб vBet є те, що я змінив за замовчуванням прапори використанням CSS-спрайтів. Тим не менш, я подивився на код, і я нічого не робив має вплинути таким чином, щоб речі не відображається.

Чи повинен я конвертувати мої БД для UTF-8, щоб вирішити цю проблему?

Будь-які поради будуть оцінені. Дякуємо.
    Востаннє редагувалось freddie3218; 07-03-11 в 16:12. Причина: Я редагував оригінальні цитати, тому що цей форум відображається правильно. Я додав у простір "та № 233" полів.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •