Привіт.
Я використовую VBulletin 4.08.
Я використовую в основному для vbet двома мовами ... Англійською та французькою мовами. У мене язик форуму за замовчуванням встановлена англійська. Тим не менш, всякий раз, коли французький повідомлень користувача, переклад відображається правильно англійською мовою. Проте, по-французьки акценти не відображаються. Замість цього, він відображає так:
Він повинен відображати приблизно так:Code:Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
Мій форум налаштований для відображення обох мовах, як ISO-8859-1. Тому я не використовую UTF-8Code:Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
Крім того, я дотримувався інструкції з установки дуже уважно.
Єдина зміна я зробив, щоб vBet є те, що я змінив за замовчуванням прапори використанням CSS-спрайтів. Тим не менш, я подивився на код, і я нічого не робив має вплинути таким чином, щоб речі не відображається.
Чи повинен я конвертувати мої БД для UTF-8, щоб вирішити цю проблему?
Будь-які поради будуть оцінені. Дякуємо.![]()

Відповісти з цитуванням