Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Запитайте користувачеві вибрати мову початку сесії

Default Запитайте користувачеві вибрати мову початку сесії

Привіт усім, я поставив vBet задавати користувачі, якою мовою вони вважають за краще для своїх сесії (їх рідну мову або форум за замовчуванням), задати питання на своїй рідній мові, а кнопки розташовані в englsh, на вершині, що вона " так / ні "питання, але кнопки" Ok "і" Скасувати ", так що їм передбачається, що ви тільки що використовували HTML вікно попередження в будинок ваше запитання, і я розумію, що текст на ці кнопки не можуть бути змінені.

Є в будь-якому разі або код належне поле питання з відповідними кнопками, що текст може бути змінений за АБО (і я думаю, що це було б легше) код коробки і мають зв'язки як відповідь кнопки, так що ви б ваш переклад питання, а потім для кнопки та мають текстову посилання на своїй рідній мові так:

[Мова = PL] [URL = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] Польський [/ URL] [/ мова]

і немає кнопки ви могли б

[Мова = PL] [URL = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] Англійська [/ URL] [/ мова]

Чи можливо це?

З повагою,
    Саймон

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Добрий день,
    Я була на вашому сайті і в мене було вікно повідомлення з текстом в моєму рідному (польський) мову. Кнопки теж (перший був "OK", другий був "Anuluj" - що означає-"Скасувати")

Завдяки Каміль, це було просто, що користувач повідомив, що ОК і Скасувати, він не сказав, вони були в його мові, будь ласка, йдіть вперед і відзначити це вирішити

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Дякуємо за ваше підтвердження - вирішена

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •