Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: Повідомлення не переводяться.

Default Повідомлення не переводяться.

Навіть коли члени створили свої мови за замовчуванням, він не отримує переведені на посади. Нічого, тільки оригінальні іноземної мови.
    Коли я обернути мови тегів навколо тексту вручну він працює.

Що не так?

Спасибі

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Який стратегії ви використовуєте для визначення повідомлення мови? Будь ласка, перейдіть на vBET Google варіанти і перевірити.

Я просто зрозумів, що це проблема сумісності. Здається, що ця [Нова версія 3/1/2010] MARCO1 Приховати все з дозволу Групи - Повідомлення Manager - vBulletin.org форум мод має вплив на вбет Коли я відключити його. компанія працює чудово знову. Чи знаєте ви що-небудь виправити це можливо?

Спасибі!

EDIT: Що ви маєте на увазі? Ви маєте на увазі "Google визначення мови"?
    Тобто встановлюється як "Завжди довіряти користувач"

Якщо у вас є завжди довіряти користувачеві, то вона повинна бути opaqued відповідно до призначеної для користувача настройки мови за замовчуванням.

Здорово, що ви знайшли причину. Це деякі інтеграційні проблеми. Ми не знаємо, що саме за це відповідає. компанія робить непрозорий через гак newpost_process - будь ласка, перевірте чи MARCO1 плагін використовує його теж. Якщо так - спробуйте змінити порядок виконання, тому вона виконується до/після від vbet просто зробити це протилежно фактичного. Це може бути досить - якщо не ми будемо шукати інші рішення.

MARCO1 не використовувати цей плагін.

ОК так. Будь ласка, PM деталі доступу до панелі адміністратора і FTP. Я перевірю його на місце і шукати рішення. Ви також можете зв'язатися з автором інших мод для підказки, якщо ви не хочете відправити деталі доступу. Автор мода завжди краще знає, як вона працює.

Крім того - будь ласка, перевірте ще раз, щоб переконатися, чи дійсно мода реально впливати vBET opaquing процесу.

Завдяки Міхал. Я йду продукт MARCO1 відключений на даний момент. Він також не робить те, що я хочу це зробити. Так що, якщо я можу змусити його працювати належним чином, я буду потім увімкніть його знову, і ми можемо взяти її далі. Спасибі!

Як я розумію в цей момент вам не потрібно більше підтримки в цьому питанні, і це може бути закритий. Якщо ні - будь ласка, дати більше інформації

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •