Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 28

Тема: Тест: Цей текст написаний французькою мовою

Default Тест: Цей текст написаний французькою мовою

Се Texte EST écrit En français та ін е devrais ле ВТВР ан Anglais.

Je répète:

Се Texte EST écrit En français та ін е devrais ле ВТВР ан Anglais.

Чому я все ще бачу текст французькою мовою вище, коли мій форум мовою є англійська тут, на цьому форумі? Я повинен бачити текст англійською мовою з прапорцями чи не так?
    Востаннє редагувалось Cybershaolin; 14-11-09 в 18:10. Причина: Опечатка

Що стосується мого питання, це більше про знаючи, BBCodes можуть бути додані автоматично чи ні? Мені важко зрозуміти концепцію. Я помітив в іншому потоці, що ви говорили, що BBCodes можуть бути додані вручну або автоматично. Таким чином, автоматично не означає, що я бачив, прапорцями в пост № 1 і № 2? Я не отримати його шкода, і я прочитав Вашу пошту тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Востаннє редагувалось Cybershaolin; 14-11-09 в 19:42.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Cybershaolin View Post
    Чому я все ще бачу текст французькою мовою вище, коли мій форум мовою є англійська тут, на цьому форумі? Я повинен бачити текст англійською мовою з прапорцями чи не так?
    Тому що ви не "сказати", що на французькій мові Тут у вас є швидкий і простий ручний, як це зробити: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    У кількох словах - ви можете встановити мову за замовчуванням в кабінеті, або вручну описати повідомленні lang BBCode

Якщо ви хочете, ви навіть можете редагувати свої попередні повідомлення і додати туди цей BBCode, і магія відбудеться

Що стосується мого питання, це більше про знаючи, BBCodes можуть бути додані автоматично чи ні? Мені важко зрозуміти концепцію. Я помітив в іншому потоці, що ви говорили, що BBCodes можуть бути додані вручну або автоматично. Таким чином, автоматично не означає, що я бачив, прапорцями в пост № 1 і № 2? Я не отримати його шкода, і я прочитав Вашу пошту тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Мова BBCode додається автоматично залежно від мови користувача за замовчуванням. Якщо вона не встановлена або ж, як і мова форуму, то нічого не встановлений.

Google має можливість розпізнавати мову відповідно повідомлення, але через продуктивності причини ми не будемо робити це - також ми не досліджували цю функцію Google. Якщо ви думаєте, це може бути корисним, то, будь ласка, напишіть про це тут Функція просить - VBulletin підприємства Перекладач (vBET) - Ми завжди можемо додати такі функції, з можливістю виключення і включення,
    Востаннє редагувалось vBET; 14-11-09 в 23:52.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Мова BBCode додається автоматично залежно від мови користувача за замовчуванням. Якщо вона не встановлена або ж, як і мова форуму, то нічого не встановлений.
    Але це проблема.

ОК, дивіться, тут, на свій власний форум, моя мова є англійська ... так що мій текст в повідомлення № 1 і № 2 (це французькою мовою) відрізняються від форуму мова (в моєму userCP). Отже, чому ж мій текст досі по-французьки? Ви хочете сказати, я повинен додати, BBcode вручну? Тоді, якщо це так, то чому ти кажеш BBcode додаються автоматично?

Я не могла зрозуміти його правильно, але я пішов за посиланням ви маєте на увазі і це, як я отримав його. Я думав, це було управляється автоматично, без необхідності написання BBcode себе.

Але це проблема.

ОК, дивіться, тут, на свій власний форум, моя мова є англійська ... так що мій текст в повідомлення № 1 і № 2 (це французькою мовою) відрізняються від форуму мова (в моєму userCP). Отже, чому ж мій текст досі по-французьки? Ви хочете сказати, я повинен додати, BBcode вручну? Тоді, якщо це так, то чому ти кажеш BBcode додаються автоматично?

Я не могла зрозуміти його правильно, але я пішов за посиланням ви маєте на увазі і це, як я отримав його. Я думав, це було управляється автоматично, без необхідності написання BBcode себе.
    Та свої повідомлення № 1 і № 2 на французькою мовою, але ви сказали, що це система англійською мовою. Thats чому вона не перекладена.

У вас є 2 способи обробки повідомлень на різних мовах.
    Перший встановлює в обліковій мову за замовчуванням CP для вашого профілю. У цьому випадку vBET будемо вважати, що ваші повідомлення на цій мові і додадуть мову BBCode автоматично. Тим не менш у вас є можливість розповісти vBET, щоб не робити це за конкретне повідомлення (на кожен редактор для нових повідомлень з'явиться додаткова опція для додавання BBCodes чи ні - за умовчанням встановлено значення Так).
    Друге, це додати його вручну.

Ви в замішанні через іншої статті, будь ласка, прочитайте це знову ретельно написано:
    "автоматично позначає повідомлення користувача які встановлюють їхню мову за замовчуванням, крім форуму мову за замовчуванням"

Якщо ви думаєте, що якась частина не ясна, вкажіть це і ми виправимо це, щоб зробити його більш чітким

Text automatically translated from: French to: Ukrainian
    Translated text
    Це ще один тест на французькою мовою.
    Original text

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Та свої повідомлення № 1 і № 2 на французькою мовою, але ви сказали, що це система англійською мовою. Thats чому вона не перекладена.
    Ahhhhh! Тепер я отримав його голосно і ясно. Тобто частину я не зрозумів. Тепер я змінив свою мову для французів в Usercp і написав іншу тестове повідомлення на французькою мовою. Вона прекрасно працює тут. Дякуємо, що знайшли час, щоб пояснити це мені по-простому.

Але на моєму власному форумі, мій форум мовою по-французьки, я також (опціонально, як ви сказали) встановити мій UserCP по-французьки, і я намагався писати повідомлення арабською та італійською мовами. Результат показав арабською та італійською без перекладу що-небудь. Ось чому я досі не розумію. Він, здається, не працює на моєму форумі.

Крім того, мені кажуть: мова аддон (див. скріншот) для BBCode (виберіть чи ні), коли ми складаємо повідомлення і в Швидка відповідь, а також, це аддон у версії 3.1.2, тому що я до цих пір не оновлювали ще й я його немає в 3.1.1?
    Востаннє редагувалось Cybershaolin; 15-11-09 в 20:13.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •