Увійдіть

Перегляд повної версії: Вирішений Фільтрований слів серед назва перекладається

Schmike
07-05-11, 03:20
Відповідно до назви. Фільтрований слів, знайдених у назві перекладається.

Schmike
10-05-11, 15:02
будь-яке рішення?

kamilkurczak
10-05-11, 18:27
привіт,

Будь ласка, вставте сюди URL вашого сайту та сторінки з цим питанням, тому що мені потрібно більше інформації
Спасибі

Schmike
11-05-11, 02:14
Тут Ви йдете:
Новини спільноти і керівних принципів (http://www.predatoryfishkeepers.com/forums/forumdisplay.php?2-Community-News-amp-Guidelines)

"ПФК" є фільтрується слово.

kamilkurczak
12-05-11, 15:12
добре я буду перевіряти його для вас

vBET
02-06-11, 22:56
Привіт. Каміль перебуває у відпустці, і я приймаю його випадків. Я не знаю, було це вирішити PM або питання до цих пір живий (я бачу статус 'пояснювати') - так що, будь ласка підтвердіть зробити вам потрібна допомога з його питання або може бути позначений як вирішити?

Schmike
04-06-11, 03:51
Це до сих пір не вирішене.

vBET
04-06-11, 21:16
Якщо ви маєте на увазі параметр ігнорується слів / пропозицій, тобто не помилка зовсім. Будь ласка, прочитайте опис параметра:

Які слова / пропозиції повинні бути проігноровані у процесі перекладу. Це буде мати ефект тільки на повідомлення, створені після слова / пропозиції була додана тут. Вона буде автоматично непрозорою ігноруються слова / фрази з вхідних повідомлень в notranslate BBCode (підтримує: посади, групові повідомлення, малюнок коментарі, відвідувач повідомлення та особисті повідомлення). Вона буде мати ніякого впливу на словах за межами повідомлень - для тих, хто просто використовувати не перекладається області у відповідний шаблон. Він також матиме ніякого впливу на заголовок повідомлення - тільки на зміст повідомлення. Використовуйте окремі лінії для кожного ігноруються слова / фрази. Це з урахуванням регістру!

Для підтримки доданих ігноруються слова у вже існуючі повідомлення, будь ласка, використовуйте непрозорий Ігнорується Слова функціональність.

Так що, якщо мова йде про таку конфігурації, то якщо ви хочете, що працює також на назви, будь ласка, зробили нову посаду в Недопрацювання. На даний момент у нас є спосіб підтримати його там, але жоден орган просив його, тому він був не потрібен. Якщо Ви потребуєте цього - напишіть нову посаду там так ми зможемо керувати новим запитом функцію.

Якщо це про щось ще, то будь ласка, опишіть її більш детально, тому я знаю, що саме мова йде про:)

Schmike
05-06-11, 03:42
Схоже, що мені потрібно. Чи буде підвищення запит туди. Дякуємо.

vBET
06-06-11, 00:46
ОК, так що це питання закрите. Ми будемо продовжувати обговорення в розділі характеристик запиту:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1