Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 5 FirstIlk 1234 ... SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 50

Konu: Mesaj webmaster araçları ile ilgili yanlış rel-alternatif tags

Yasak

Bana PM gönderin erişim bilgilerini Admin CP, veritabanı ve FTP. Orada neler olup bittiğini kontrol edeceğim

Kıdemli Üye

gönderilen**********.

Kıdemli Üye

gönderilen**********.

Yasak

Çevirmek için alternatif bağlantılar konuklar için etkinleştir AdminCP- > BB- > Misafir Önbellek->Misafirler İçin Tam Dosya Önbellek Kullanımı . Böylece, bu site konuklar için söylemek gibi, üretilen her zaman ve hız yukarıya senin sayfa. Bir sonraki sürümü bu düzeltme amacıyla alternatif bağlantılar tercüme değil sitede görünmüyor.

Kıdemli Üye

Evet, etkin, daha önce, ama ben kapalı bu hatanın nedeni: http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html

Ben hiç görmedim URL çevrilen konuklar için.

Kıdemli Üye

Ben etkin yine konuk önbelleği çünkü benim google page yanıt süreleri üzerinden vurdu çatı.

Bu konuda herhangi bir fikir ne zaman ı-ebilmek beklemek için bir düzeltme rel-alternatif tags?

Bir şey var mı benim sonum üzerinde yanlış yapılandırılmış engelleyen bayrak URL dan tercüme ediliyor?

Yasak

Etkinleştir Ziyaretçi önbellek neden olmamalıdır ile ilgili sorunlar http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html.
    Çevirmek için alternatif tags etkinleştirmelisiniz AdminCP- > BB- > Misafir Önbellek->Misafirler İçin Tam Dosya Önbellek Kullanımı .
    Bir sonraki sürümde tercüme değil tags eklenmez site.

Kıdemli Üye

Doğru ama bile Kullanımı ile Misafirler İçin Tam Dosya Önbellek URL ve etkin bayrağı rel-alternatif tags değildir tercüme ediliyor.

Yasak

Çeviriler için alternatif linkleri veritabanından önbellek. Alternatif çevirileri bağlantıları, değil sıkıştırmak kullanımı çevirmenler apı. Bağlantılar gönderilir çevirmen apı birisi sitesine girdim o dilde. Çeviri maliyetlerinin düşürülmesi hedeflenmektedir.

Kıdemli Üye

Pekala, bence tam anlamıyla bir şey getting lost in translation burada.

Ben her şeyin nasıl çalıştığını anlamak. Ben bu yorum bayrak nasıl tercüme edilmesi gerekiyordu url'ler yalnızca sayfayı inceleyen misafirler. Sorun bunlar tercüme ediliyor. Bu kotası dışında olduğum için değil, bir şey, çünkü bu kadar düzgün çalışmıyor.

Örnek:
    İngilizce sayfa: ** spektrum 2 apn ayarlarını değiştirmek
    Bayrak için o sayfadaki URL fransızca: http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Bayrak için URL fransızca olmalıdır: (Française§aıs) ** spektrum 2 değişiklik des de öbür tarafın ayarları'apn l

Unutmayın bayrak URL değildir tercüme URL sayfalar rağmen tercüme ediliyor. Konuk önbellek netleşmiştir beri çeviriler yapılmış.

Sayfa 2 , 5 FirstIlk 1234 ... SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •