Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 12

Konu: özel bir şablon ana bağlantıları

Üye

Default özel bir şablon ana bağlantıları

Merhaba,

Ben sıfırdan (benim kurulu özelleştirilmiş) özel bir şablon oluşturmak zorunda kalmışlardır.

Bir kullanıcının bir bağlantı, bir alt-dil BU dilin ana güncellenir ANA dili (yani domain.com) bağlantılar, (yani domain.com / es aşağıdaki dışında çalışma para cezası, /).

Ülkeye özgü ana sayfanıza yeni bir bağlantıyı kullanarak ana site logosu tutarken, orijinal dilinde (İngilizce) bağlantısını sağlamak ve böylece belirli bir bağlantıyı yeniden nasıl geçersiz kılabilir?

teşekkürler

MOGmartin

Üye

Size bir örnek gerekirse,

1) lütfen benim kurulu gitmek _AT_ MOGmartin SEO Forum, ÜCRETSİZ SEO Araçları SEO Blog@seoforums.org
    2) Başka bir dil üzerine tıklayın
    3) turkish (ilk bayrak) GERİ tıklatın.

Ben sadece ana sitenin ana sayfasına gitmek için bu bağlantıyı ayarlamanız gerekir.

teşekkürler

Michał Podbielski (BB Personel)

Onu görüyorum. Ne gibi değişiklikler bayrakların üretimi için BB şablon yaptım. Ayrıca herhangi bir BB kod değişiklikleri yaptı?

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Onu görüyorum. Ne gibi değişiklikler bayrakların üretimi için BB şablon yaptım. Ayrıca herhangi bir BB kod değişiklikleri yaptı?
    herhangi bir değişiklik, sadece html istediğim dilleri ile bir sabit kodlu şablon yarattı, ve onları doğru dizine işaret etti:

yani. / es / ispanyolca bayrak = link
    fransız bayrağı = link / / fr

hiçbir mantığı kullanılır.

Üye

Quote Nickli Üyeden MOGmartin View Post
    herhangi bir değişiklik, sadece html istediğim dilleri ile bir sabit kodlu şablon yarattı, ve onları doğru dizine işaret etti:

bir şey? darbelerim?? yardım??

vs.

Tamamen bayrakları nesil şekilde değişti. BB bayrakları oluşturur unutmayın lütfen URL sayfaları tercüme değil, normal olarak, ve tercüme sayfaları önek orada kullanır vbet_flag- (bayrakları bağlantılar tanımak ve orada dil kodu eklemek için) çeviri izleme sırasında kaldırılır. Bunu değiştirdi ve bayrak dil kodu neden olmasıdır.

Lütfen şablon BB ve değiştirmek için geri eğer ihtiyacınız varsa, ya da kodunuzu denetleyin var $_REQUEST['Dil'] ve bu durumda Ekle vbet_flag- bayrak URL başında (görüntü etrafında bağlantıya görüntü değil).

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Tamamen bayrakları nesil şekilde değişti. BB bayrakları oluşturur unutmayın lütfen URL sayfaları tercüme değil, normal olarak, ve tercüme sayfaları önek orada kullanır vbet_flag- (bayrakları bağlantılar tanımak ve orada dil kodu eklemek için) çeviri izleme sırasında kaldırılır. Bunu değiştirdi ve bayrak dil kodu neden olmasıdır.

Lütfen şablon BB ve değiştirmek için geri eğer ihtiyacınız varsa, ya da kodunuzu denetleyin var $_REQUEST['Dil'] ve bu durumda Ekle vbet_flag- bayrak URL başında (görüntü etrafında bağlantıya görüntü değil).
    Merhaba, yanıt için teşekkürler.

Dün gece kodunuzu bir göz attım, işe nasıl adapte edemedim ... Ben tekrar dalış olacak sanırım.

varsayılan şablon ile sorun bazı nedenlerden dolayı tüm yükseklik ve genişlikleri sıfıra ayarlanmış olduğundan, bayraklar, sadece nokta olarak görünür.

Bunun niye böyle olduğunu biliyor musunuz?

teşekkürler!

Martin
    Last edited by MOGmartin; 16-09-10 at 16:41.

Üye

varsayılan temaların her türlü sorun, yazılan yukarıdaki düzenlenebilir.

Şu anda gördüğünüz html yüksekliği = "0" ve genişliği tüm bayraklar = "0" ... ?

Üye

Tamam - Sorun bulundu.

fi de kullandığı clear.gif bağlantı dosya adı olarak, bu çatışmaların clear.gif kullanıyorsunuz.

Vbseo tüm görüntü boyutu niteliklerini tam kurulum var, bu yüzden bu çatışma yaratır.

Sana gelecek bir sürümde clear.gif adını değiştirmek tavsiye ederiz.

varsayılan temaların her türlü sorun, yazılan yukarıdaki düzenlenebilir.

Şu anda gördüğünüz html yüksekliği = "0" ve genişliği tüm bayraklar = "0" ... ?
    Genişlik ve yükseklik sayı olarak kodlanmış: width = "16" height = "11"
    Bu yüzden BB hata olmayabilir belki başka bir mod görüntü ayrıştırma.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •