Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: İndexlenme hatası

Üye

Default İndexlenme hatası

Text automatically translated from: German to: Turkish
    Translated text
    Merhaba,

Google, Google Web Yöneticisi Araçları şu mesaj at aldım:
    Sitenize "http://www.2-wheel-planet.de/" bir sorun tararken Googlebot karşılaştı.
    Googlebot sitenizde bağlantıları son derece yüksek sayıda buldu. Web sitenizin URL'sini yapısında bir sorun olduğunu gösterebilir. Gereksiz yere aynı veya benzer içeriğe bakın farklı URL'ler bir dizi tarama, ya da gerçekten uygun değildir sitenizin bölümleri tararken Googlebot gerekebilir. Bu Googlebot web sitenizin dizin tüm içerik veya gerekli olandan çok daha fazla bant genişliği olmayabilir.
    Bu sorun hakkında daha fazla bilgi için
    Burada sorunlara neden olabilecek örnek bir URL listesi aşağıdadır. Bu listede mutlaka sitenizde herhangi bir sorun URL içermiyor unutmayın.

Original text
    Last edited by vBET; 13-09-10 at 14:13. Nedeni: bbcode

Michał Podbielski (BB Personel)

Ben şu anda bu bağlantılar kontrol ediyorum. Pelase, robots.txt tarafından alakasız sayfalarda erişim engellendi (ve böylece üye sayfalarına yani?) Söyle? Değilse lütfen buraya bakınız: # post1508 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Tüm bu bağlantılar sayfalarında kırık altbilgi therea görünür JavaScript kodu çok şey var. Ve bu forumda her tercüme sayfası görünür. PM erişim bilgilerini evet lütfen - bu konu ile asist gerekir söyle. Ben bu Google mesaj nedeni olabilir emin değilim, ama ilgili olabilir.
    Last edited by vBET; 13-09-10 at 14:21.

Tamam - i ilgili olabilir düşünüyorum ve bu sorunun nedeni olabilir. Tüm sayfaları, bu yüzden çoğunlukla metin dahil bu kırık komut dosyası, bu bağlantılar küçük miktarda içerik var formu dikkat ediniz. Bu, Google gibi tüm bu sayfaları birbirine çok benzer görür. Bu Çözme Google sorunu çözmek

Üye

\u003cbr /\u003e Merhaba, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e onay için teşekkür ederiz. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Sana PM yoluyla Yönetici Erişim gönderdik. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Teşekkürler! \u003cbr /\u003e

Birkaç dakika içinde orada gidiyor.

Ben sadece, uygun erişim bilgileri var oraya geldi ve hiçbir sorunu yoktur. Sadece gitti kanalizasyon üzerinde hiçbir şey yapmadı ... Şu anda ben sorunu yeniden mümkün değilim. Artık var olmadığı görünüyor. Ben bazı konfigürasyon değişiklikleri adminler tarafından yapıldığını bilmiyorum.

Bu sorunu göreceksiniz tekrar buraya yazınız. Şu anda o münhal olarak kabul edilir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •