Last edited by vBET; 13-09-10 at 14:13. Nedeni: bbcode
Ben şu anda bu bağlantılar kontrol ediyorum. Pelase, robots.txt tarafından alakasız sayfalarda erişim engellendi (ve böylece üye sayfalarına yani?) Söyle? Değilse lütfen buraya bakınız: # post1508 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
Tüm bu bağlantılar sayfalarında kırık altbilgi therea görünür JavaScript kodu çok şey var. Ve bu forumda her tercüme sayfası görünür. PM erişim bilgilerini evet lütfen - bu konu ile asist gerekir söyle. Ben bu Google mesaj nedeni olabilir emin değilim, ama ilgili olabilir.
Last edited by vBET; 13-09-10 at 14:21.
Tamam - i ilgili olabilir düşünüyorum ve bu sorunun nedeni olabilir. Tüm sayfaları, bu yüzden çoğunlukla metin dahil bu kırık komut dosyası, bu bağlantılar küçük miktarda içerik var formu dikkat ediniz. Bu, Google gibi tüm bu sayfaları birbirine çok benzer görür. Bu Çözme Google sorunu çözmek![]()
\u003cbr /\u003e Merhaba, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e onay için teşekkür ederiz. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Sana PM yoluyla Yönetici Erişim gönderdik. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Teşekkürler! \u003cbr /\u003e
Birkaç dakika içinde orada gidiyor.
Ben sadece, uygun erişim bilgileri var oraya geldi ve hiçbir sorunu yoktur. Sadece gitti kanalizasyon üzerinde hiçbir şey yapmadı ... Şu anda ben sorunu yeniden mümkün değilim. Artık var olmadığı görünüyor. Ben bazı konfigürasyon değişiklikleri adminler tarafından yapıldığını bilmiyorum.
Bu sorunu göreceksiniz tekrar buraya yazınız. Şu anda o münhal olarak kabul edilir.