Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 11

Konu: PHP 5.2.14 Yükseltildi - Bazı dillerde kırık

Kıdemli Üye

Default PHP 5.2.14 Yükseltildi - Bazı dillerde kırık

Geçenlerde benim sunucu PHP 5.2.14 yükseltilen yaşadım. Şu anda, hala aşağı memcached, bu nedenle benim ve diğer eklentilerin bazı işlevler çalışmıyor, ancak bu BB gibi görünüyor.

Ancak, sadece bir kaç dilleri şu anda çalışıyor!

Danimarka çalışır: PentaxForums.com - Pentax Fotoğraf Forumu
    Lehçe değil: http://www.pentaxforums.com/forums/pl/

Bu haber tüm forum sayfalarına gösterilmiştir:
    Uyarı: tanımsız bir sabit DIR kullanımı üstlendiği 'DIR' 18. satırda

BB functions_vbseo dosyasında bu kodu değiştirirseniz:
    if (defined (DIR)) {
    define ('DIR' (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd:'.'));
    }
    sadece
    define ('DIR' (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd:'.'));

uyarı kaybolur, ama benim sorunum sabit değildir. Herhangi bir fikir neden bu olurdu? Bilginize, şu anda BB sayfalarda gösterilen ilan veya hataları vardır.

Kopyalanır ve hala benim eski php.ini dosyasını kullanıyorum, daha önce olduğu gibi aynı ayarları kullanılıyor.

Yardımlarınız için teşekkürler!

Adem
    Last edited by moman; 17-08-10 at 22:41.

Kıdemli Üye

Ben çalıştı sadece ana çalışıyor gibi görünür Update-dilleri olduğunu düşündüm! (Kullanıcı adı testuser, parolanızı testi) bir üyesi olarak oturum açtığında bir konu açmak için çalışın, boş bir beyaz sayfa göstereceğiz.

Pentax DSLR Diskussion - PentaxForums.com

Kıdemli Üye

Sorun curl veya iconv olabilir mi? PHP, ancak yükseltme bir sonucu olarak düzgün çalışmıyor olabilir. Bunu kontrol etmek için herhangi bir yolu var mı?
    Last edited by moman; 17-08-10 at 20:11.

Kıdemli Üye

Ben biraz daha fazla fikir sorunu

Sadece sayfaları tam önbellek alinabilir gösterilen edilmektedir. Danimarka için önbelleği devre dışı bırakmayı denedim ve daha sonra hiçbir sayfa gösteren edildi.

Kıdemli Üye

Bir daha gözlem:

Yükselttikten sonra hiçbir şey yapmadı benim anasayfasından Bu kod daha önce başarılı bir dosya (url direcly açarsanız hala çalışır):

PHP Code:
    <?php include('http://www.pentaxforums.com/content/homepage/rss/rss2html.php?XMLFILE=http://www.pentaxforums.com/forums/external.php?forumids=24,37'); ?>
    Ben o amele sonra php.ini allow_url_include = eklemek zorunda ve. Belki BB bazı diğer gerekli parametre konfigürasyon dosyası eksik?
    Last edited by moman; 17-08-10 at 22:37.

Kıdemli Üye

Ve ben son güncelleme gece yatağa gitmeden önce:

PHP, şimdi bir cgi uygulama olarak çalıştırın, böylece ben Plesk bir ayar geçti. Bu çeviriler tekrar çalışma yaptı, ancak, bir apache modülü olarak çalışan, yine tatili evertything ve tercüme sayfaları geri dönmek 500 hatalar verir. Herhangi bir fikir?

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Yazdığı gibi: çeviri tekrar çalışıyor? BB çalışma nedir?
    Sizin CURL açmak mı?
    500 hata - Apache ve sunucu arasındaki bir hata, yanlış bir Apache ve sunucu yapılandırma olabilir mi? . htaccess burada yapıştırabilirsiniz?

Kıdemli Üye

Bu çalışma, ama sadece PHP bir CGI betiği olarak çalıştırır ve bir Apache modülü olarak.

İşte benim htaccess:
    # Yorum aşağıdaki satırı (başında '#' ekleyin)
    # Mod_rewrite fonksiyonları devre dışı bırakmak için.
    # Lütfen dikkat: Eğer hala kesmek devre dışı bırakmanız gerekir
    # Url durdurmak için vBSEO kontrol paneli yeniden yazar.
    RewriteEngine On

# Bazı sunucular RewriteBase direktif olması gerekir
    # Etkin (aktif hale getirmek için başında '#' kaldırmak)
    # Lütfen dikkat: etkinleştirildiğinde, yol içermelidir
    # Kök vB klasöründe (yani RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Etkialanınız \\. Com
    # RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |.. Txt) (\\ gz))? Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php site haritası = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / forums / [L, QSA]

************---

Ben bir apache modülü olarak php koştu bile, bireysel çeviriler edildi langtitle etiketlerini kullanarak bir post yaptıysanız işçi, tercüme olsun istiyorsunuz. Ancak, önbellekte bulunamadı çevrilmemiş sayfaları, yani mysite / PL / thread.html sadece boş bir beyaz sayfa oluşturmak.

Daha ciddi bir şey bu başlamak için neden olduğuna dair bir his var, bunun nedeni izini eğer iyi olurdu.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Hepsi bu. Htaccess kuralları? ya da yalnızca bu dosyanın parçası? vBSEO kullanıyor musunuz?

Sitenizde testuser olarak, cilası, Japonya vb. Çevirmek, bir test mesaj göndermek ve bu çalışma.

Ben önceki mesajda yazdığı gibi bu php ve apache arasındaki bir konudur. Bu sorun, yanlış sunucu yapılandırma neden olur. Host sağlayıcınızla yazmak ve iyi yapılandırması hakkında sorabilirsiniz. Onu kontrol etmek gerekir.

Kıdemli Üye

Evet, forumlarda içinde. Htaccess için.

Benim ev sahibi temas ettik ve bunlar sunucu düzgün yapılandırılmış olduğunu ısrar ediyor, ama ben de okudum CentOS sadece doğal PHP 5.1.6 destekler. Ben bir sunucu yönetimi şirketi kiralama ve yeni bir işletim sistemi göç kadar ıslatılacağız yaşıyorum sanırım.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •