Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: Bu e-posta abt endişe şey?

Üye

Exclamation Bu e-posta abt endişe şey?

Googlebot sitenizdeki URL'lerin son derece yüksek bir sayı bulundu: Pdaapps

Code:
    Googlebot encountered problems while crawling your site http://www.pdaapps.org/.

Googlebot encountered extremely large numbers of links on your site. This may indicate a problem with your site's URL structure. Googlebot may unnecessarily be crawling a large number of distinct URLs that point to identical or similar content, or crawling parts of your site that are not intended to be crawled by Googlebot. As a result Googlebot may consume much more bandwidth than necessary, or may be unable to completely index all of the content on your site.

More information about this issue

Here's a list of sample URLs with potential problems. However, this list may not include all problematic URLs on your site.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bize tam bir mesaj vermedi. Google işaret bağlantılar örnekler veriniz. Ayrıca - sonra hala yapmadım eğer robots.txt tarafından alakasız sayfalarda engellemek lütfen detayları burada bulabilirsiniz:
    # post1508 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Lütfen dikkat zaten endeksli eğer bu sitelerin bloke sonra dizin yok başlayacaktır.

Üye

robots.txt kullanımı, i 4.2.3 için abt ipuçları i dont kullanmak gibi, ben sadece 4.2.2 var emin değilim zaten, başka bir şey, ben değil, tüm google mesajın ekran sadece 12 dilde kullanımı:

http://is.gd/e5E11

Bu URL'ler gibi OK arıyoruz.

Pelase nadas bu URL'leri bazı anlatmaya sonuç sayfalarında herhangi bir sorun görüyorum.

Üye

i i ücretsiz sürümünü kullanarak diğer site var ok benzer posta rastgele URL'ler kontrol etti.

Linkleri forum tercüme edilmediyse - Seni vBSEO düzgün tümleşik etmediğini görüyoruz! Lütfen BB paketi ve vBSEO için nadas entegrasyon talimatları ReadMe.html gitmek. Bu neden olabilir - bu farklı bakacağız sonra çeviri - Şimdi benzer URL'ler çok şey var çünkü. Ücretsiz sürümü URL çeviri desteği olmadığını lütfen unutmayınız.

Üye

Tamam şimdi bağlantıları çevrilir

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •