Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: functions_vbseo_createurl.php hata

Junior Member

Default functions_vbseo_createurl.php hata

Ben sadece, BB ve markalaşma ücret satın aldı.

Site haritası jeneratör çalıştırmak ve BB da CMS anlamına gelmez çalışırken benim httpd alıyorum forumlarda ince, yok günlükleri.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

"Fi optimize Pro" ve en son ve en mükemmel vBSEO çalışan yüklü. (Veya en azından **********. lol)

Kontrol ettim ve tüm düzenlemeleri rechecked var.

Bildiriniz.

Teşekkürler,

Not: WTF! Hatta kod etiketleri (15 Mesaj b4 **********) url cevap veremezsiniz

Michał Podbielski (BB Personel)

Red face

Merhaba.

Ayarladınız mı 'Bağlantı Tipi' VBSEO_URI? Hata iletisi BB dosya anlamına gelir unutmayın lütfen vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php dahil değildi ve eğer BB bağlantılar için yapılandırılmışsa BB içerir.

İYS çeviri Hakkında - lütfen daha fazla tarif. Boş bir sayfa ya da boş dizeler ya da sadece orijinal içerik var mı? Bunu görebilirsiniz sayfa URL (PM burada yapamam eğer) veriniz.

PS Hakkında: SPAM nedeniyle bizim forum URL ekleme olanağı sınırı olduğunu unutmayın. Birkaç Mesajları sonra serbest olacak. *** Görürseniz URL sansürlü kelime kullanıldığı anlamına gelir sadece boşluk ile bize verin, biz onunla ne yapacağını bilecek

Junior Member

Sooooo aptal (NASIL özledin mi) Mate hissediyorum ...

Bu ALL site haritası durdurma oldu.

Özet:
    ============================
    Forum Görüntüleme: 1522
    Konuyu göster: 10088
    Göster Mesaj: 204
    Üye Profilleri: 3
    Anket Sonuçları: 0
    Blog Yazıları: 0
    Taglar: 0
    Albüm URL'ler: 0
    Sosyal Gruplar URL'ler: 1
    Etiket URL'ler: 1
    Arşiv: 1521

Toplam Endeksli URL'ler: 13.344
    Toplam İşlem Süresi: 47,004.40 saniye
    3400 bir şey oldu ....

Ama CMS hala tercüme değildir.
    Her Sayfa zaman aşımına uğradı.

Sana PM Mate göndereceğiz.

Teşekkürler,

Junior Member

Tamam, "Safari web tarayıcısı" kullanarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Mate sayesinde,

Tamam ben şimdi görüyorum. Ana İYS sayfa gayet iyi çalışıyor - Diğer CMS makaleler için sadece olur.

Sorun düzeyi vbenterprisetranslator_seo.php dosya. Bu BB yönlendirmeler karşı koruyacak orada kod var. Sunucu üzerinde çalışmıyor neden hiçbir fikrim yok. Ayrıca forum için erişim kontrol - PM lütfen FTP ihtiyacım var. Bizim dosyasına günlükleri ekleyin ve bu parametreler sorgu dizesi kaldırılmıyor neden kontrol edeceğiz.
    Last edited by vBET; 19-06-10 at 00:24.

Junior Member

Mate Gönderilmiş. Ve teşekkürler.

Teşekkürler,

Junior Member

Son vBulletin bu konuda bazı nasıl düzeltildi. (Kapalı Kasa)

Duymak harika

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •