Merhaba orada,
1. Ücretli sürümü için markalaşma ücretsiz ücreti ne kadardır (Avustralya Doları Fiyat)
3. Bana ne kadar sürer bu script yüklü almak için bazı fikir verebilir ve düzgün çalıştığından![]()
Merhaba orada,
1. Ücretli sürümü için markalaşma ücretsiz ücreti ne kadardır (Avustralya Doları Fiyat)
3. Bana ne kadar sürer bu script yüklü almak için bazı fikir verebilir ve düzgün çalıştığından![]()
lol.
= AUD; amt = 1 = USD / waehrungen / waehrungsrechner / # de.finance.yahoo.com
Gittiğiniz
Merhaba,
Lütfen her zaman değiştirilebilir hangi fiyatlarımız USD ve gerçek Tabii ne kadar Avustralya Doları olacaktır bağlıdır. Böylece Paypal gerçek Tabii ne olduğunu kontrol etmek için var.
1. Markalaşma ücretsiz maliyeti 135 $ (USD)
2. BB lisans maliyeti 90 $ (USD)
3. Kurulum kolay ve hızlıdır. Resimler, ithal ürün dosyası yükleyin ve uygun bir şekilde birkaç dakika içinde kurulum prosedürü tamamlamak yapılandırmak ReadMe.html de anlatıldığı gibi yapılandırın.
Bunu yanlış yapılandırmak, diğer eklentileri ile bazı çatışmalar ya da uygun diğer eklentileri ile BB entegre, daha sonra bu sürece uygun her şeyi ayarlamak olarak alacak. Unutmayın ki, ücretsiz online destek var ve bizim için bütün yükleme yapmak için daha iyi olduğunu düşünüyorsanız, o zaman sadece kurulum hizmeti (30 $) satın alabilirsiniz konuların durumda.
Merhaba,
Bir emir göndererek sorunlar mı yaşıyorsunuz?.
Form çalışmıyor.
Bilgi eklemek için açılamıyor.
Goanna
Üzgünüm,
Ben kabul ediyorsunuz düğmesini işaretleyin vermedi. O,
Ben formu doldurunuz önce anlaşma düğmesine kene olduğunu farkında değildi.
Last edited by Goanna; 21-06-10 at 15:51.
Ben her şey güzel çalışıyor anlamak şekilde![]()