Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 15 , 15

Konu: BB (vBadvanced / Boş Sayfaları) ile ilgili problemler

Junior Member

Anasayfa Tercüman = Tamam
    cardshare.tv / tl /

Ancak / forum bu şekilde gösterir:
    cardshare.tv / tl / forum /

Gibi göstermek için tercih ediyorum:
    cardshare.tv / forum / tl /

Ama ben, cant şey bozmadan bu nasıl iş gibi görünüyor.

Ayrıca yazılan bakarken / forum / tamamen kaldırıldı.

örneğin cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

ve bu bazı görüntüleri doğru göstermek değil, sebep olur.

Bana bu doğru olsaydı çok daha mutluluk duyacağız.

Modifiye ilk 2 kuralları ile ilgili bir şey söyledi ... Örnek mi?

Teşekkürler

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Tamam bu yüzden yanlış yapılandırma var.

Lütfen ana seçenekleri uygun yapılandırmak. Forum rehberi, boş alan (sub-domain sadece kullanmak için yazılmıştır), (burada örnek var forum dizininde htaccess için uygun kurallar koymak ayarlayın http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Eğer gerçek. htacces içerik göndermek sıkıntılar var ve ben vereceğim eğer) bir düzeltilmiş.

Bu start - forum çevirileri uygun çalışma yapmak. Tüm bu çizgi TAMAM olduğunda, vB tarafından desteklenen diğer parçaları - forum dışındaki sayfaları gibi entegre başlatın: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Veya vBadvanced entegrasyon. İşte vBadvanced dinamik link: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Tüm vBadvanced ürünleri entegrasyonu şu anda desteklendiğini unutmayın - bu yüzden spesifik lütfen.

Ilk bölümü, daha sonra diğerleri lütfen. Bunu başka bir şekilde çalışma olmayacaktır. Base: forum çeviri çalışıyor. Sonra diğer parçaları entegre etmek için hazırız.

Biz size yardım etmek için buradayız Yani, gerçek durumu ve benzeri vermek isteyin. Jut satın almak - Birisi sizin için bu şekilde daha iyi hissediyorum http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php ve biz bunu sizin için. Hakkında buing düşünüyorum önce tüm talimatları TAM sadece nadas lütfen yükseltme hizmet satın alırsanız biz sadece aynısını yapacağız, biz, sadece nadas kılavuzu ...

Junior Member

Ben bir yükseltme satın alınmış ve kısa bir süre sizden duymak istiyoruz.

/ Forum ve etki çıkarmadan çalıştı ve bir dizi diğer ayarları denedim, ana sayfasına dönmek için tercüme Ancak bu konuları neden oldu.

Htaccess ve / forum / root nedeniyle varsayalım.. Htaccess

Quote Nickli Üyeden contemptx View Post
    Ben bir yükseltme satın alınmış ve kısa bir süre sizden duymak istiyoruz.

/ Forum ve etki çıkarmadan çalıştı ve bir dizi diğer ayarları denedim, ana sayfasına dönmek için tercüme Ancak bu konuları neden oldu.

Htaccess ve / forum / root nedeniyle varsayalım.. Htaccess
    Biz erişim veri ile yanıt olmadan bir yükseltme hizmet var biz kalan posta gönderebilirsiniz. Eğer sizin yanıt lütfen Biz erişimi olmayan güncelleme yaptı.

Çözülmüş Bir konuda da bir sonraki sürümde çözüldü ve çözüm dahil edilecektir - vBadvanced CMPS entegrasyonu bulundu bu yüzden herhangi bir değişiklik olmadan çalışacaktır.

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •