Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123
Sonuçlar 21 için 24 , 24

Konu: rss tercüme beyaz sayfa

Michał Podbielski (BB Personel)

Quote Nickli Üyeden Snake View Post
    Tamam, ama hala 500 hata, google bot 500 hata başlık gibi olmayacak!

Ayrıca bağlantılar bu formatta.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28.848 & Goto = newpost

Seo'd url'ler olmak gerekmez mi?
    Yaklaşık 500 başlık - validator 500 hata hakkında iddialar neden hiçbir fikrim yok şu anda aynı URL tarayıcı, uygun içerik sağlar. Ayrıca diğer değil sadece bazı çeviriler görünür. Belki de önbelleği olan bir şey biz önbellek sona ermesinden sonra geri ve bazı mevcut sorun ya da sadece önbelleğe alınmış tarihinin kontrol edecektir.

Bağlantılar hakkında - Evet bu url'ler seo'd olmalıdır. "Forum dizini" ayarı için değeri ne olduğunu söyle.

Kıdemli Üye

Önbellek sorun, tüm yeni tercüme rss şimdi% 100 ok gerekir, teşekkür ederim.

Kıdemli Üye

Bu düzeltmenin hala hatalar ve yanlış olmayan seo url'ler önce Tamam bu yüzden sorun tercüme beslenir.

Hata düzeltmeleri ile yeni yem çalışmak, böylece eski beslemeleri önbellek nasıl silerim.

Teşekkür ederiz.

Michał Podbielski (BB Personel)

Bu otomatik olarak yapılmalıdır. RSS önbellek zaman gün içinde değil, dakikalar içinde ölçülür ... Bilmiyorum / vBulletin RSS önbelleği temizlemek için izin verdiği durumlarda. Yoou testler yapıyoruz düşük değeri (1 dakika gibi) ayarlamak için deneyin ve ondan sonra bir önceki geri gidebilirsiniz.

Yazdığı gibi, bu kadar uzun süre önbelleğe olmamalıdır. Gerçek kanal çıkışı (tarayıcı önbelleği gibi) yan önbelleğe olduğundan emin olun. Ben benim tarafımda kontrol eder - ki hala doğru değildir RSS beni URL sini olun. Gerekli olduğu takdirde biz hata, ama ilk onay gerçekten var. Sağlar.

Ayrıca bize BB için 2 ilk kural göndermek ve forum dizininize emin olun / Forums BB yapılandırma.

Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •