Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 11

Konu: Garip kodu

Kıdemli Üye

Default Garip kodu

Vbet_functions_hooks dosya buldum:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Bu ne güzel? Bütün yaptığı forumu altında ekstra bir satır sonu eklemek.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Şimdi söylemek gerçekten zor - En Çok muhtemelen bu bizim iç testleri bazı (belki kredi bağlantı için yan etkisi ), Coder tarafından silinmiş yerine sadece stilleri içinde gizli idi.

Lütfen sadece kaldırmak yazdığı gibi - hiçbir şey yapmaz

Kıdemli Üye

Bu tam olarak ne yaptım

Bu arada, iyi bir iş en son sürümü 3Gb bir önbellek ile pik zamanlarda bile performansı harika görünüyor! Benim sunucu yükünü artık 3.0 geçmişte gitmez! (8 çekirdekli Nehalem 1200 online!)

Quote Nickli Üyeden moman View Post
    Bu tam olarak ne yaptım

Bu arada, iyi bir iş en son sürümü 3Gb bir önbellek ile pik zamanlarda bile performansı harika görünüyor! Benim sunucu yükünü artık 3.0 geçmişte gitmez! (8 çekirdekli Nehalem 1200 online!)
    Bu ürün için müşterilerimizin memnun olduklarını duymak gerçekten harika Biz hala optimizasyonu planları (dosya önbellek ve önbellek motor desteği gibi) var, ama ilk kullanıcılardan gelen bazı özellikler isteklerini uygulamak zorunda

Kıdemli Üye

Bilginize bu kod hala 3.3.3 mevcut.

LOL Üretim özledim böylece sorun giderme durumunda olduğu gibi sorun kapattı. Ben şimdi uygun bir dahaki sefere işlemek için açıyorum.

Lütfen geçen seferki gibi kaldırmak sadece. Sıkıntılar için özür dilerim

Junior Member

Benim BF sürüm 3.33 Bu nasıl kaldırmak için lütfen bana söyleyebilir misin?? Ben de size bir am gönderdi

<span style='visibility: hidden;'> </ span> aminiwerting

Nevermind ben buldum
    Last edited by chick; 12-05-10 at 20:49.

Tamam - bunun için bir çözüm var. Sonraki sürümünde dahil olacak. Bu bölümde kod notlara göre bizim için yararlı tanısal amaçlı (bulmak için sorunlar durumda bazen yardımcı şablonlar şey ya da yok). Yani kod kalacak, ama tarzı (değişmiş olacaktır: display: none;) Ve kesinlikle düzeni üzerinde hiçbir etkisi olmaz

Kıdemli Üye

SEO ve bant genişliği tasarrufu amacıyla için son kullanıcı kodu tamamen görünmez yapmak gerekir. , Global bir hata ayıklama değişken için bir PHP koşullu kontrol hattı boyunca bir şey çok daha profesyonel olacak.

Evet, ancak istemci sunucu için bize izin olunca sık sık sorun. Herkes erişim bilgilerinizi paylaşmak istediğiniz her şey bu kadar açık 10 kat daha uzun çözüldü ve.

Bu küçük bir şey, sadece forum ana sayfasına uygulanır - bu gerçek bir çözüm SEO etkiler ETMEYECEKTIR dikkat ediniz. Ve zaten standart düzenleri ve bazı sıkıntılar sahip müşterileri ile birkaç kez yardımcı açıklanan.

Biz hala erişim ayrıntılar için sormak gerek kalmadan tanı kullanıcılarımızın konularda bize yardımcı olacak başka bir çözüm düşünmek. Eğer herhangi bir ipucu varsa biz memnuniyetle düşünün.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •