Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 22

Konu: Lisans ihlali Yasaklı - Kredi bağlantı!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Snake2 View Post
    Ben cevabınızı takdir ediyorum, ama ben hala i sabit bağlantı sorunu var, anlamak Yüklü araştırmak için hiçbir şey yoktur Bir bağlantı var gibi lisans anlaşmasını ihlal değilim.

Herhangi bir ihlali var. Bu kaçmaktadır, hatta bana markalaşma ücretsiz satın izin alışkanlık, deli. Neden herhangi bir işadamı, müşterilere daha fazla para harcama durdurmak olacaktır. Tuhaf.
    Biz de fiili durumdan çok rahatsız olduğunu lütfen bize güvenin. Ve çok iyi hesap mesajları göz ardı edildi, çünkü ek alışveriş sizin olasılığını engellemek için, ama tekrar sizinle iletişim kurmak mümkün değil engellendi biliyorum.

- Daha önceki cevap şey hakkında sizi ikna etmek için, ama eylemleri anlamak umuyor durumun görüntü göstermek için onu onaylamaz.

Biz anlamak ve (ne açıktır BB motor tarafından yapılan) kredi bağlantı koymak kontrol. Hala lisans (ve biz bunu düşünmek için güçlü nedenler var) yasal anlaşma ile verilen bazı haklar var, bu durumda ihlal sorunu çözmez. Hakları için sormak zorunda değilsiniz. İhlali araştırmak zorunda değilsiniz. Ama biz zaten bildirin olarak tehdit altında gitmesine karar asla. Bu nedenle lütfen bize BB lisans, ödeme ile ilgili resmi bir açıklama vermek ve sonra bizim tartışma devam edecektir.

Quote Nickli Üyeden Snake2 View Post
    Michael Ne demek istiyorsun?

Herhangi bir ödeme sorunu var, biz mutluyuz biz o zaman, sürümü bugün, yeni sürüm yükseltmek, böylece sadece hesabı engelini kaldırmak durumunda diğer forumlar için yeni lisanslar iyi olsun.

Biz mutluyuz, herhangi bir ödeme sorunu sadece hesabı tekrar çalışma istiyor.

Teşekkür ederiz!
    Belki basit bir yanlış hata için üzgünüm böyle bir durumda. Ben senin niyetini ödeme ters olduğunu düşündüm. Benim zaman az 2 gece ve onu ışık değil, bir sorunu

Dolayısıyla, sadece temiz olması için geri vitesle ödeme dikkate alınarak ya da değildir?

Junior Member

Resmi ödeme ile ilgili bir bildirimde? I dont anlıyorsunuzdur. Ben zaten ödedi. Ben bu gerçekten üzücü buluyorum. Çok para yok ve şimdi bu yazılımı kullanarak beni durdurmak ve ben yanlış bir şey yaptık. Bu sorunu gidermek için bağlantıyı görebilirsiniz. Ve ben aylar önce ödemiş.

Junior Member

I lisans çalışma varsa, neden ödeme ters ... hiçbir sebep, ben mutluyum ve lisans yasak değil ise güncellemeleri için ödeme tersine istiyorum.

Ayrıca ben bir kaç hafta için giriş yaptığı gibi i mesajlarınızı almak vermedi ve bu forum benim e-posta mesajları, bazı nedenlerden dolayı gelen kutusu göndermek doesnt.
    Last edited by Snake2; 08-04-10 at 01:35.

Junior Member

Ben normal bir bağlantı çalışmıyor nedeni belki sorun neden böylece bütün bir çizgi ve güzel kutusuna telif hakkı sağlayan değiştirilmiş bir şablon var olduğunu düşünüyorum.

Örneğin;

şablon;

telif hakkı 1 - Telif hakkı 2 - 3 telif hakkı

normall fi şablon;

telif hakkı 1
    telif hakkı 2
    telif hakkı 3

her iki şekilde de büyük bir çapa metin ile güzel bir bağlantı var. böylece tüm BB için iyidir.

Lütfen hiç kimse bu anda BB kullanarak durur dikkat. Artık kullanarak ve her zaman bir sorun var ve yanıt vermiyor kullanılır.

Her zaman yazdığımız gibi bu forumu hesap (BB kullanımı - hala artık kullanmadığınız engelleme) engelleme tüm niyeti bu durumu açıklamak için. Ve bu, seviyesi " son yanıt, cevap durdu çünkü tek başına;kaybolmak"(Kelimenin tam anlamıyla yazdı yoktu - bu sadece bizim izlenim).

Evet, ürün için ödenen biliyoruz. Biz ödeme kaldıracağını tehdit hakkında sordu. Ne için lisans anlaşmasına göre, lisansı ihlali iptal edildiğinde hakkı yok. Bu yüzden bu tür ters muhtemelen ödeme sistemi üzerinde yapılan bir dolandırıcılık olurdu ne olsaydı, sizin için pek çok tatsız sonuçları alacaktı.
    Neden biz bu konuda sorulan Yani sadece emin olmak için yapılan dolandırıcılık ya da istekli.

Böyle bir niyet olduğunu anlamak Ve bu lisans anlaşması hatırlamanıza gerek kalmadan yapılan bildirimde önce yazılmıştı bile.

Tamam - Böyle bir durumda sadece lisans anlaşması dikkat tutmak ve BB tarafında bir şeyin yanlış olduğunu bulursanız lütfen bize haber verin lütfen. Eğer bu iş uzun (inanıyorum) o zaman bizim lisans bazı ürünler için lisans olasılıklara göre gerçekten çok kolay olduğunu biliyorum, bu yüzden olağandışı hiçbir şey yapmayın. Bu yazılım pazarının, bu kanun ve yazılım korsanlığıyla mücadele bu şekilde yapıldı karıncanın görünüyor. Hesabınız yarın unbanned (üzgünüm ama şimdi bazı şeyleri bitirmek için var ve benim zaman geceleri neredeyse 3). Olacaktır (Ben sadece kaldırmak böylece bizim e-posta hesabı, bu konuda sizden çok postalar olduğunu varsayıyorum artık hatırlatma göndermeyin) unutursam bana hatırlatmak olun.

Bütün sıkıntı ve biz bu adımları yaptı ve belki de derin biz sadece lisans diğer tüm olası adımları ile iptal edemez yapılan geçici bir hesap yasağı takdir neden yolumuza tasvip etmiyoruz bile, anlıyor musunuz umut için bir kez daha çok üzgünüm. ..
    Bu sadece kendimi daha iyi hissediyorum yapılan

EDITED:
    Ben sadece, önceki not için teşekkür ederiz. Yeni BB sürümü aynı sorun var eğer geri kalanı PM düzeyde veya sorun giderme bölümüne yazınız.
    Last edited by vBET; 08-04-10 at 01:59.

Junior Member

Teşekkür ederim.

Bitti - eğlenin Yeni sürümü performans beklentilerini karşılayacağını umuyoruz.

Kıdemli Üye

Ben burada daha önce sorulan gibi i bu sürümü tercüme url'ler nasıl durdurabilirim> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

Bu gerçekten admincp de seçenek olmalıdır.

Özellik isteğinde Bunun için yeni bir konu açmak Lütfen bizim cevabımız, diğer kullanıcılar için de yararlı olabilir.

Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •