Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 11

Konu: Içerik geriye dönük olarak tercüme edilebilir mi?

Üye

Default Içerik geriye dönük olarak tercüme edilebilir mi?

Michał Podbielski (BB Personel)

Hayır - BB otomatik olarak her mesaj için 52 çeviriler üretmek değildir. Bu Google TOS tarafından yasaklanmıştır. sonuçlar zaten önbelleğe alınır, talebi üzerine ve tabii BB çevirir önbellek kullanıyor.
    çeviri isteğe bağlı olduğundan, eski reklam yeni - BB tüm içerik tercüme edecek. Hissediyorum (Google sonuçlar için beklemek zorunda çünkü) İlk çeviri, daha fazla zaman alır, çünkü bazı sayfa tercüme edilmiştir zaten bundan sonra çok daha hızlıdır. Mı Herhangi bir içerik ferahlatıcı zorlamak gerekmez - tercüme sayfası farklı bir URL var.

Üye

Tamam, şimdi anlıyorum. "BB forumu anında 52 dilde 52 kat daha fazla içeriğe sahip yapar! Arama yapan kullanıcılar tarafından ziyaret edilecektir konuları 52 kat daha fazla URL'ler anlamına gelir diyor BB ana sayfasında görünen açıklama kafasının karışık olduğunu düşünüyorum kendi dillerinde içerik. "
    Ben zaten BB görüyorum sonuçları ile ÇOK mutlu olduğumu bilmenizi isteriz. Ancak, BB nasıl çalıştığını açıklamasına, örneğin biri, İspanya, İspanyolca, İngilizce sitemde girmiştir bir şey için bir Google arama sorgusu girerse, bunu bulmak mümkün olmayacağını demektir? Yine, ben BB devrimci ve iyi bir programlama uygulamaları çok güzel bir örneği olduğunu düşünüyorum. Ben sadece, ben tam olarak nasıl çalıştığını anlamanız emin olmak gerekir. Zaten bu açıkladı varsa beni varolan bir kaynağa işaret. Teşekkür ederiz!

Google ve diğer robotları uygun dilde tercüme sayfaları ve dizinler şimdi kaynıyor. İspanya birini İspanyolca Google sorgu koyacağız Yani eğer o tercüme içerik bulabilirsiniz

Başka bir sorunuz varsa sadece isteyin

Üye

Ücretsiz çevirmen aynı bir şey yapmak googles değil mi?

Quote Nickli Üyeden hotslot View Post
    Ücretsiz çevirmen aynı bir şey yapmak googles değil mi?
    No Google ücretsiz tercüman 52 kez daha fazla URL endeksli ve ek trafik getiriyor hangi vermeyecektir. Google URL çevirmeyin. Google, kullanıcıların farklı dillerde mesaj yazmak için izin vermeyecektir. Google, sadece çevirir. BB, çok dilli toplum destekler ve daha iyi bir SEO verir.

Üye

Kabul ediyorum, ben çok kısa süre sonra satın alma olacak.

Ancak ben arkadaşıma geçenlerde bu "4 gün önce" ve o, Google farklı ülke arama motorlarında farklı diller için bile herhangi bir dizine sayfaları görmek için henüz satın vardı.
    Last edited by hotslot; 18-04-10 at 02:37.

Üye

Quote Nickli Üyeden hotslot View Post

Ancak ben arkadaşıma geçenlerde bu "4 gün önce" ve o, Google farklı ülke arama motorlarında farklı diller için bile herhangi bir dizine sayfaları görmek için henüz satın vardı.
    Dostum, aylar değil, genellikle hafta sürer. Arama motoru optimizasyonu içine insanların ortak bilgi.

Ayrıca, ben şahsen hatta iyi vBSEO olmadığı sürece bu indirme tavsiye olmaz. vBSEO URL arama motoru dostu bir hale getirir .... ve BB, ülkenin dört bir yanından çok daha fazla arama motorlarında tüm dillerde ve indeksler onları forum okunabilir hale getirir.

Arama motoru sayfalarının içeriği, arama motorları (dil) için kabul edilebilir tanır sonra, onları içeri alacak

Quote Nickli Üyeden mikeinjersey View Post
    Ayrıca, ben şahsen hatta iyi vBSEO olmadığı sürece bu indirme tavsiye olmaz. vBSEO URL arama motoru dostu bir hale getirir ....
    vBulletin 4.x bülteni dostu URL'ler işlevselliğe sahiptir artık vBSEO gerekmez. Tabii ki yerli vBulletin dostu URL'ler ve vBSEO URL'ler yapılandırma olanaklarını arasındaki farklar vardır.

Üye

Quote Nickli Üyeden mikeinjersey View Post
    Dostum, aylar değil, genellikle hafta sürer. Arama motoru optimizasyonu içine insanların ortak bilgi.

Ayrıca, ben şahsen hatta iyi vBSEO olmadığı sürece bu indirme tavsiye olmaz. vBSEO URL arama motoru dostu bir hale getirir .... ve BB, ülkenin dört bir yanından çok daha fazla arama motorlarında tüm dillerde ve indeksler onları forum okunabilir hale getirir.

Arama motoru sayfalarının içeriği, arama motorları (dil) için kabul edilebilir tanır sonra, onları içeri alacak
    Ben doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu web siteleri yüksek pr puanı var ve 10 yıldır edilmiştir.

Im oldukça emin Google tarafından beğendi.

sıcak ilgili

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •