Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 11

Konu: Içerik geriye dönük olarak tercüme edilebilir mi?

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Üye

Quote Nickli Üyeden hotslot View Post

Ancak ben arkadaşıma geçenlerde bu "4 gün önce" ve o, Google farklı ülke arama motorlarında farklı diller için bile herhangi bir dizine sayfaları görmek için henüz satın vardı.
    Dostum, aylar değil, genellikle hafta sürer. Arama motoru optimizasyonu içine insanların ortak bilgi.

Ayrıca, ben şahsen hatta iyi vBSEO olmadığı sürece bu indirme tavsiye olmaz. vBSEO URL arama motoru dostu bir hale getirir .... ve BB, ülkenin dört bir yanından çok daha fazla arama motorlarında tüm dillerde ve indeksler onları forum okunabilir hale getirir.

Arama motoru sayfalarının içeriği, arama motorları (dil) için kabul edilebilir tanır sonra, onları içeri alacak

Michał Podbielski (BB Personel)

Quote Nickli Üyeden mikeinjersey View Post
    Ayrıca, ben şahsen hatta iyi vBSEO olmadığı sürece bu indirme tavsiye olmaz. vBSEO URL arama motoru dostu bir hale getirir ....
    vBulletin 4.x bülteni dostu URL'ler işlevselliğe sahiptir artık vBSEO gerekmez. Tabii ki yerli vBulletin dostu URL'ler ve vBSEO URL'ler yapılandırma olanaklarını arasındaki farklar vardır.

Üye

Quote Nickli Üyeden mikeinjersey View Post
    Dostum, aylar değil, genellikle hafta sürer. Arama motoru optimizasyonu içine insanların ortak bilgi.

Ayrıca, ben şahsen hatta iyi vBSEO olmadığı sürece bu indirme tavsiye olmaz. vBSEO URL arama motoru dostu bir hale getirir .... ve BB, ülkenin dört bir yanından çok daha fazla arama motorlarında tüm dillerde ve indeksler onları forum okunabilir hale getirir.

Arama motoru sayfalarının içeriği, arama motorları (dil) için kabul edilebilir tanır sonra, onları içeri alacak
    Ben doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu web siteleri yüksek pr puanı var ve 10 yıldır edilmiştir.

Im oldukça emin Google tarafından beğendi.

sıcak ilgili

Michał Podbielski (BB Personel)

BB sayfaları indeksleme hızı Google ile ortak bir şey olduğunu lütfen unutmayınız. Bu sadece Google bağlıdır sadece sitemap.xml öneriler yapılabilir.

Robots.txt tarafından değerli içerik ile çevrilen sayfalarda (üye sayfaları vb gibi alakasız tercüme sayfalarını engellemek için tavsiye edilir) bloke olmadığından emin olun.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •