Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: Önbellek

Üye

Default Önbellek

Text automatically translated from: Portuguese to: Turkish
    Translated text
    Merhaba,

Diller saklı önbellek çok iyi çalışmıyor. Ben ücretsiz sağlayıcılarının tüm seçenekler doğru benim diğer olduğu gibi aktif Konu.

Göründüğü gibi çeviriler yalnızca Microsoft ve diğer sağlayıcıları gibi işten çıkarma çeviri üzerinde olmasıdır: Apertium ve DetectLanguage.

Bunu neden söyledim?! Bu benim sınırı Microsoft Translator ve bunun yerine başka bir sağlayıcı tarafından çevirmek için çeviriler oluştuğunda o sade bir şekilde çünkü bitti ve benim sayfaları çevirmek değil.

Öneri:

1. vBET otomatik olarak değiştirmek yok oraya gittiğinde sağlayıcısıdır bir sınırı Örneğin?

2. vBET zaten yapılan tercümelerin önbelleğe alma yapmayacak mıyız? Bu çeviri--dan mikroskop çalışırken benim evim örneğin tercüme değil.

Benim önbellek yapılandırması görüntüsü olarak etkindir:

Original text

Yasak

BB sınırı tükenmiş, ama bu kadar gecikmiş olabilir hangi makine çevirisi, kapanacaktır. BB her zaman ilk başta serbest çevirmen kullanır, ve sonra daha fazla ve daha pahalı hatırlıyorum.

İyi bir önbellek ayarları var. Eğer metin daha önce çevirmen kapattıktan sonra çevrilmiş olsaydı bu metni tercüme edilmelidir. Bir sayfa çevirerek bu test, çevirmen devre dışı bırakmak ve gerekirse siteyi çevrilmiş olup olmadığını görebilirsiniz.

Çeviri masraflarını nasıl azaltmak için ipuçları: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html.
    Last edited by Marcin Kalak; 13-06-15 at 09:08.

Yasak

Sorunu kabul yanıt - gitti. Aksi takdirde buraya yazınız.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •