Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: boş anahtar kelimeler ve çevrilen sayfalarda 3 temel url'ler

Üye

Default boş anahtar kelimeler ve çevrilen sayfalarda 3 temel url'ler

Selam

Ben sadece benim forumu (konuları vBSEO otomatik anahtar kelime etiketleme kullanarak) olduğunu fark

a) anahtar kelime tercüme sayfaları eksik
    <meta name="keywords" content="" />

b) meta etiketleri tanımlanan üç temel url'ler var:

<head> <base href="http://www.patientenfragen.net/" />
    <base href="http://www.patientenfragen.net/en/" /> <!--[ eğer IE]> </ baz> <! [endif ]-->< baz href = "http:// www.patientenfragen.net/ "/>

Örneğin:

Diazepam (Valium) Bağımlılığı

Bu kesinlikle sabit olmalıdır

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Selam

a) vBSEO entegrasyon bölümünde ReadMe.html söyler:
    (Gerekli) "'META KEYWORDS' İçerik değiştirilsin mi?" Seçeneğini kapatın
    Biz bu eleman (vBSEO vB sistemi dışında anahtar kelimeleri ekler, ancak başka bir şey olabilir çünkü hatırlıyorum) ile büyük sorunları vardı ve sadece şu anda desteklenmiyor.

b) Bu Tamam ve bu amaçla. Çeviri takip tabanı bağlantı yapılmamalıdır artırır, çünkü bu şekilde çalışır. Bu nedenle tüm sonra (bazı tarayıcılar onur İlki bazı sonuncusu) önce ve sonra yenisini daha ekledi. Bu yüzden çözüm çalışıyor. Still - diğeri hakkında düşünmek - sadece orijinal tabanı yerine gibi. Bu daha iyi gibi görünüyor ve biz başında bunu niye merak ediyorum ... So - Ben zaten bu çözüm değiştirmek için TODO listesine ekleyerek kulüpler. Düşük öncelikli olan gerçek bir çalışma, ama eklenir çünkü

Ayrıca ben burada hiçbir hata olmadığından istekleri özelliği taşıyarak

Üye

Ancak bu bile "'META KEYWORDS' İçerik değiştirilsin mi?" kapalı, sadece çevrilen sayfalarda herhangi bir anahtar kelime vardır.

Bu şekilde olmamalı ve bu forumlarda değildir. Sorumlu şablon anahtar kelime için herhangi bir değişiklik yaptı mı? Anahtar kelime, tercüme değil sayfalarda görünür mi?

Sanırım bizim tarafımızda sunamayacağı yazdığı gibi bize Amin CP ve FTP erişim ayrıntıları PM Lütfen.

PS.
    Anahtar kelimeler çoğu robotlar tarafından göz ardı edilir, gerçek içeriği kullanılmaktadır. Tabii ki bu eşik tercüme edilmelidir

Üye

Oh adam değil, tekrar.

Yönetici Erişimi vermeyin
    Ben bir klon forumu tekrar kurmak zorunda ... Bu gerçekten gerekli mi?

Anahtar kelimeler tercüme değil sayfalarda mevcut
    Sadece tercüme olanları hiç anahtar kelime yok.

Biz sadece sorunu yeniden oluşturmak için mümkün değildir. Ve bu olmadan çalışmak mümkün değildir. Şu anda konu forumda herhangi bir yapılandırma ve mevcut sayfaları, anahtar kelime tercüme değil ise o zaman kesin olarak BB ile ilgili olduğunu düşünüyorum sadece bilmek gerekir.
    Ayrıca geçici hesaplarını daha kolay olacak ne yaratabilir, ya da önceki klon var yapar kontrol. Biz bu konu ile başka hiç kimse biliyor ...

Üye

Meta anahtar kelime hattı etkisi headinclude şablonu yapılan değişiklik bulunmamaktadır.

"'META KEYWORDS' İçerik Değiştir" vBSEO NO
    ve evet ve hem de herhangi bir kez hiç anahtar kelime tercüme sayfalarda göstermektedir.

Tamam sorun bulundu:

(D) birçok meta kelimeleri kullanın.
    Burada işe ETMEZ olan mayın:

Kitchen Patienten Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, stres, Therapie, recipes, Medikament, teşhis, Arzt, Symptome, Heilung, Krebs, Medikation, Doktor, operasyon, Klinik, gesund, krank, Arznei, Apotheker, Behandlung, Heilmethoden, Akupunktur, Homöopathie, Naturheilverfahren, Erfahrungsberichte, Ärzte, Hastahanesi, Krankenkasse, Krankenversicherung, Fragen und Antworten, Gesunde Recipes Diät, Nahrungsmittelunverträglichkeiten, Rezept, Allgemeinmedizin, Innere kitchen, Krankenpflege, Allergologie, Altenpflege, Anatomie, Anästhesiologie, Arbeitsmedizin, Audiologie, Phoniatrie Augenheilkunde, Biochemie, cerrahi, Dermatologie, Venerologie, Endokrinologie, Epidemiologie, recipes, DiätetikEthnomedizin, Gastroenterologie, Genetik, Gendiagnostik, Gentechnik, Geriatrie, Gerontologie, Gynäkologie, Geburtshilfe, Hals-Nasen-Ohrenheilkunde, hijyen, Hyperbare kitchen, Hämatologie, Immunologie, Kardiologie, Kinder-und Jugendpsychiatrie, Kinderheilkunde, Laboratoriumsmedizin, Logopädie, Lungenheilkunde, Medizinische Informatik, Medizinische Psychologie, Mikrobiologie, Infektiologie, Mund-Kiefer-Gesichtschirurgie, Naturheilverfahren, Nephrologie, Neurochirurgie, faits, Neuropsychologie, Notfall-und Intensivmedizin, Onkologie, Orthopädie, Pathologie, Pflege, Pharmakologie, Toxikologie, Physikalische Therapie, Physiologie, Psychiatrie, Psychotherapie, Radiologie, Nuklearmedizin Rechtsmedizin, rehabilitasyon, Reisemedizin, Tropenmedizin, Reproduktionsmedizin, Rheumatologie, Schlafmedizin, Schmerztherapie, Sexualmedizin, SozialmedizinSportmedizin, Telemedizin, Transfusionsmedizin, Umweltmedizin, Urologie, Zahnmedizin, sağlık, Gesundheitswesen, Arztpraxis, Apotheker, öğrenci, Medizinstudium, Arztrecht, doktor
    Aslında ben tamamen ben o kadar çok anahtar kelime olduğunu kaçırdı.
    Birkaç onları aşağı keserseniz çalışır.

Ben onları azalttı:
    Medizin, Patienten, Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Therapie, Medikament, teşhis, Arzt, Symptome Operasyonu, Klinik, Behandlung, Heilmethoden
    ve bunlar ile çalışır.

Bu zaten sabit olmalıdır

StarBuG

Evet, olması gerektiği ve bu Burada sorun ne olduğunu keşfetmek için teşekkür ederiz. Biz henüz anahtar kelime büyük miktarda üretmek için çalışacağız, ama olması gerektiği

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •